Ντεμπούτο για την υπηρεσία Google Pay στην Ελλάδα

Ντεμπούτο για την υπηρεσία Google Pay στην Ελλάδα

Διαθέσιμο είναι από σήμερα το Google Pay στην Ελλάδα, καθώς η Google ανοίγει την υποστήριξη της υπηρεσίας για τη χώρα μας.

H αρχή των σχετικών ανακοινώσεων έγινε ήδη από την γερμανική τράπεζα Ν26, η οποία έκανε γνωστό ότι φέρνει το Google Pay και στους Έλληνες χρήστες της εφαρμογής της, «επιτρέποντας στους χρήστες Android να πραγματοποιούν, γρήγορα και εύκολα, ανέπαφες πληρωμές απευθείας μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, για την ολοκλήρωση των αγορών τους και να διατηρούν ασφαλή τα στοιχεία πληρωμής τους στον Google λογαριασμό τους».

Ωστόσο δεν είναι μόνο η N26 η μόνη τράπεζα έτοιμη για την υποστήριξη της υπηρεσίας. Όπως μπορούμε να ενημερωθούμε από το επίσημο site της Google, η λίστα περιλαμβάνει τις χρεωστικές κάρτες από πέντε συνολικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (Curve OS, Monese, N26, Revolut και Viva Wallet), που διαθέτουν μια σημαντική βάση πελατών στην Ελλάδα.

Όπως διαπιστώνουμε από την επίσημη λίστα, η Viva Wallet είναι η πρώτη ελληνική τράπεζα που υποστηρίζει την υπηρεσία. Υπενθυμίζεται ότι η Viva Wallet υποστηρίζει την υπηρεσία ήδη σε 11 χώρες που δραστηριοποιείται, προσθέτοντας σύμφωνα με πληροφορίες επιπλέον 7 αγορές (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) από σήμερα.

Προκειμένου οι πελάτες των παραπάνω τραπεζών να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Google Pay, πρέπει απλώς να ενεργοποιήσουν το Google Pay στην αντίστοιχη εφαρμογή τους και αμέσως μετά είναι έτοιμοι για αγορές από το smartphone. Κατά τη διαδικασία αγοράς ο χρήστης του Google Pay πρέπει απλά να κρατήσει το τηλέφωνο του κοντά σε ένα ανέπαφο τερματικό και η πληρωμή θα ολοκληρωθεί.

GOOGLE PAY,N26,VIVA WALLET,REVOLUT,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home