Τέλος οι φορτιστές και τα ακουστικά από όλα τα iPhone

Τέλος οι φορτιστές και τα ακουστικά από όλα τα iPhone

Η απουσία του φορτιστή και των ακουστικών Earpods από το πακέτο αγοράς δεν θα περιοριστεί μόνο στις τέσσερις εκδόσεις του iPhone 12 αλλά στο σύνολο των iPhones που πουλάει η εταιρεία στην αγορά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε προχθές ότι από το πακέτο αγοράς του iPhone 12 αφαιρεί τα παραπάνω αξεσουάρ σε μια κίνηση που έχει ως στόχο να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Ειδικότερα, όπως ανέφερε η εταιρεία λόγω της μείωσης του όγκου στο νέο πακέτο αγοράς κάθε παλέτα θα χωράει 70% περισσότερα κουτιά, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι για να παραδοθεί ένας Χ αριθμός κουτιών και παλετών θα γίνονται λιγότερες διαδρομές. Άρα και λιγότερες εκπομπές άνθρακα, με τους υπολογισμούς της Apple να αναφέρουν ότι οι εκπομπές θα μειωθούν κατά δύο εκατομμύρια τόνοι, όγκος που αντιστοιχεί σε 450.000 αυτοκίνητα.

Αντίστοιχα, η απουσία των αξεσουάρ έχει ως αποτέλεσμα και τη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων. Σύμφωνα και πάλι με την αμερικανική εταιρεία μέσα από τα πακέτα αγοράς των προϊόντων της έχουν διατεθεί περισσότερα από 700 εκατομμύρια ακουστικά και 2 δισ. φορτιστές. Αφαιρώντας τα παραπάνω από το πακέτο αγοράς ωθεί τους καταναλωτές να επαναχρησιμοποιήσουν εκείνα των προηγούμενων μοντέλων.

Αν και αρχικά είχε εννοηθεί ότι η κίνηση θα εφαρμοζόταν μόνο στη νέα γενιά του iPhone τελικά αφορά και όλα τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας που παραμένουν προς πώληση, όπως το iPhone 11 ή το iPhone SE. Όλα τα νέα κουτιά θα περιέχουν πλέον μόνο τη συσκευή και ένα καλώδιο USB-C σε lightning.

IPHONE,IPHONE 12,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home