Παρουσιάστηκε επίσημα το Huawei P Smart 2021

Παρουσιάστηκε επίσημα το Huawei P Smart 2021

Λίγους μήνες πριν μπει το 2021 η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα της προσθήκη στην δημοφιλή οικογένεια smartphones P Smart. Το Huawei P Smart 2021 είναι ένα ακόμα mid range κινητό της κινεζικής εταιρείας, που έρχεται να αναβαθμιστεί με χαρακτηριστικά ιδιαίτερα δημοφιλή κυρίως στο νεανικό κοινό.

Ειδικότερα, το νέο smartphone διαθέτει μια μεγάλη οθόνη σχεδόν 6,7 ιντσών και ανάλυσης FHD+, με την αναλογία διαστάσεων να διαμορφώνονται στο 20:9. Η οθόνη καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της εξωτερικής επιφάνειας, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία στο χρήστη. Ακόμα και η selfie κάμερα είναι τοποθετημένη σε μια μικρή οπή, κεντρικά στο άνω μέρος, αφήνοντας τη μικρότερη δυνατή απόσπαση από το περιεχόμενο που παρακολουθεί.

Αναβαθμισμένες είναι και οι φωτογραφικές δυνατότητες, με το P Smart 2021 να προσφέρει μία τετραπλή κύρια κάμερα στην πίσω πλευρά.Η κύρια δίνει ανάλυση 48ΜΡ, ενώ η ανάλυση της υπερευρυγώνιας πέφτει στα 8ΜΡ, επίπεδα που συναντάμε στις περισσότερες συσκευές της αγοράς. Οι άλλοι δύο φακοί περιλαμβάνουν ένα macro για κοντινές λήψεις, ανάλυσης 2ΜΡ και έναν ακόμα αισθητήρα βάθους για τα πορτρέτα, αντίστοιχης ανάλυσης.   

Από την άλλη πλευρά, οι πόροι της συσκευής περιλαμβάνουν το chipset Kirin 710A αλλά και μνήμη RAM στα 4GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ανεβαίνει στα 128GB, με δυνατότητα επέκτασης. Σημαντική προσθήκη και η μεγάλη μπαταρία των 5000mAh χωρητικότητας, που αναμένεται να προσφέρει υψηλά επίπεδα αυτονομίας.

Το νέο Huawei P Smart 2021 αναμένεται να έρθει σύντομα και στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα μέσα στον επόμενο μήνα, με την τιμή του να εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί κοντά στα επίπεδα των 250 ευρώ.

HUAWEI P SMART 2021,SMARTPHONES,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home