Νέο iPad Air με ανανεωμένο σχεδιασμό, επιδόσεις και τιμή στα 599 δολάρια

Νέο iPad Air με ανανεωμένο σχεδιασμό, επιδόσεις και τιμή στα 599 δολάρια

Υιοθετώντας στοιχεία που έχουμε δει στην κορυφαία πρόταση iPad Pro, ανανεώνοντας το design και βελτιώνοντας θεαματικά τους διαθέσιμους επεξεργαστικούς πόρους, η Apple έρχεται να προσφέρει μια νέα εξαιρετική πρόταση στη σειρά iPad Air.

Το καινούργιο iPad Air σίγουρα κέρδισε θετικές εντυπώσεις από τη μείωση των περιθωρίων περιμετρικά από την οθόνη, με την πιο χαρακτηριστική ωστόσο σχεδιαστική πινελιά να είναι η αλλαγή του πλαισίου, που θυμίζει το iPad Pro και στους πιο παλιούς φίλους της αμερικανικής εταιρείας εκείνο του iPhone 4. Πλαίσιο, που ενδεχομένως να ξαναδούμε και στην επόμενη σειρά του iPhone.

Στην επιφάνεια του νέου iPad Air κυριαρχεί η οθόνη των 10,9 ιντσών, με την αμερικανική εταιρεία να τονίζει το κορυφαίο επίπεδο ποιότητας, όπως επίσης και την αντι-ανακλαστική επίστρωσή της, με την ανάλυση να αγγίζει τα 2360x1640 pixels. Μία ακόμα αλλαγή είναι η μεταφορά του TouchID, δηλαδή του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, στο πλήκτρο ενεργοποίησης.

Για τους φίλους των επιδόσεων βεβαίως η πιο σημαντική αναβάθμιση είναι το νέο A14 SoC, τεχνολογίας 5nm, που σύμφωνα με την Apple προσφέρει 40% καλύτερες επιδόσεις από την προηγούμενη γενιά. Πάντως, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης δεν έγινε κάποια αναφορά στη RAM που το συνοδεύει, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος έρχεται σε δύο εκδόσεις 64GB και 256GB.

Μετά το iPad Pro και στο iPad Air θα δούμε τη θύρα USB-C, υποστηρίζοντας γρήγορη φόρτιση 20W, όπως επίσης και την κύρια κάμερα των 12ΜΡ, με βελτιωμένο σταθεροποιητή εγγραφής βίντεο. Η μεταφορά χαρακτηριστικών προς το iPad Air συνεχίζονται με την υποστήριξη του iPad Pencil, με δυνατότητα μαγνητικής τοποθέτησης στην πλάτη της συσκευής, όπως επίσης και η υποστήριξη του Magic Keyboard.

Η κυκλοφορία του iPad Air αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, με την τιμή να έχει διαμορφωθεί στα 599 δολάρια για την έκδοση των 64GB.

 

 

IPAD AIR,TABLETS,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home