Επίσημη παρουσίαση του iPhone 12 στις 15 Σεπτεμβρίου

Επίσημη παρουσίαση του iPhone 12 στις 15 Σεπτεμβρίου

Έξι μόλις ημέρες μας χωρίζουν από τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς iPhone, με την Apple να κάνει γνωστό χθες ότι το καθιερωμένο ραντεβού του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 15 του μήνα, δηλαδή την επόμενη Τρίτη.

Βέβαια μην περιμένετε ένα γεμάτο, από δημοσιογράφους, αμφιθέατρο στο οποίο ο Tim Cook και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια της συσκευής. Φέτος, η πανδημία επιβάλλει αλλαγές, οπότε η παρουσίαση του iPhone 12 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online. Ομοίως, λόγω της πανδημίας δηλαδή, η κυκλοφορία των νέων μοντέλων θα καθυστερήσει μερικές εβδομάδες και θα ξεκινήσει λογικά μέσα στον Οκτώβριο και όχι άμεσα, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Προφανώς η πρόκληση για την παρουσίαση δεν δίνει στοιχεία για το θέμα της εκδήλωσης της επόμενης Τρίτης. Σύμφωνα με τις διαρροές και φήμες των τελευταίων μηνών η Apple θα παρουσιάσει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, με τα δύο «προσιτά» να έχουν οθόνη μεγέθους 5,4 και 6,1 ιντσών και τα άλλα δύο Pro να έχουν οθόνη 6,1 και 6,7 ίντσες αλλά και να υποστηρίζουν 5G δίκτυα. Επιπρόσθετα, αρκετός κόσμος θα περιμένει να δει αν επιβεβαιωθούν οι φήμες σχετικά με την απουσία φορτιστή και ακουστικών από το πακέτο αγοράς των συσκευών, ένα σενάριο που είχε προκαλέσει αρκετή συζήτηση το προηγούμενο καλοκαίρι.

Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστούν η νέα γενιά του Apple Watch, ένα καινούριο iPad Air, πιθανότατα το πρώτο σετ ακουστικών κεφαλής, over the ear, με το brand της αμερικανικής εταιρείας, αλλά και ένα μικρότερο Home Pod.

IPHONE 12,IPHONE,SMARTPHONES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home