Αγάπη μου, σταύρωσα το κινητό!

Αγάπη μου, σταύρωσα το κινητό!

Σπάνε το κεφάλι τους οι σχεδιαστές των smartphones (δες και την Samsung, για παράδειγμα) για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού και σε μία περίοδο που οι πωλήσεις παίρνουν την κάτω βόλτα, η προσπάθειά τους δυσκολεύει περισσότερο.

Αλλά μάλλον η LG θα έχει αρκετή από την προσοχή του κόσμου στραμμένη στις 14 Σεπτεμβρίου όταν θα παρουσιάσει το νέο της smartphone που -για την ώρα τουλάχιστον- ονομάζεται LG Wing.

Το τηλέφωνο είναι μέρος του προγράμματος Explorer (όχι όχι Internet Explorer) της LG, όπου η εταιρεία υπόσχεται καινοτομίες στον σχεδιασμό και στον τρόπο χρήσης των συσκευών.

Το LG Wing θα «φοράει» τον Snapdragon της Qualcomm και αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές χωρητικότητας και μνήμης. Το χαρακτηριστικό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι, όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η LG, είναι η δεύτερη οθόνη που σε συνδυασμό με τη βασική δημιουργούν ένα σχήμα σταυρού (ή "Τ" αν προτιμάς).

Τιμούλα;

Σίγουρα πάνω από τα 1.000 ευρώ, δεν θα μας φαινόταν τραβηγμένο να μιλάμε και για περισσότερα από τα 1.300 ευρώ.

Δεν έχεις λόγο να έχεις άγχος, στις 14 του μηνός θα τα μάθουμε όλα. Ναι, δυο ημέρες πριν η Microsoft θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου Surface. Ολα θα τα προλάβουμε, μην ανησυχείς.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home