Εκτός Mobile World Congress οι Deutsche Telekom και Vodafone

Deasy @ 12.02.2020
Εκτός Mobile World Congress οι Deutsche Telekom και Vodafone

Είναι σίγουρο πλέον ότι οι ίδιες οι εταιρείες δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο στις διοργανώτριες αρχές του Mobile World Congress να αποφασίσουν διαφορετικά από την ακύρωση της έκθεσης που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου.

Τελευταία παραδείγματα οι όμιλοι της Deutsche Telekom και της Vodafone οι οποίοι πριν από λίγο ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την έκθεση. «Η Deutsche Telekom αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο MWC φέτος. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εμάς. Αλλά η υγεία των υπαλλήλων μας και των φιλοξενούμενών μας στο MWC είναι πρώτη προτεραιότητα. Το MWC είναι μια σπουδαία έκθεση. Και ήδη προσβλέπουμε στο επόμενο MWC» αναφέρει το μήνυμα της γερμανικής εταιρείας στο Twitter. Στο ίδιο κλίμα και η ανακοίνωση της Vodafone, που αναφέρει ότι πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλή προσοχή και έλαβε υπόψη τις τελευταίες προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την καταλανική El Vanguardia αυτή τη στιγμή συνεδριάζουν οι διοργανωτές του MWC, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και πως θα προχωρήσουν σχετικά με την πραγματοποίηση ή όχι της έκθεσης. 

 

MOBILE WORLD CONGRESS,VODAFONE,Deutsche Telekom,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home