Τα Realme smartphones φέρνει στην Ελλάδα η Smart4All

Απρόθυμες εμφανίζονται οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να προχωρήσουν στη διάθεσή τους μέσω του δικτύου τους.

Τα Realme smartphones φέρνει στην Ελλάδα η Smart4All

Την ανακοίνωση της συνεργασίας για την Ελλάδα με τo brand Realme ανακοίνωσε σήμερα η Smart4All. Η Realme αποτελεί ένα σχετικά καινούριο brand στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, με μεγάλη διείσδυση κατά κύριο λόγο στην αγορά της Κίνας και της Ινδίας. Κύριο χαρακτηριστικό των συσκευών της αποτελεί ο καλός δείκτης τιμής προς χαρακτηριστικά, αποτελώντας ένα ακόμα value for money brand που έρχεται από την Κίνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Smart4All τα πρώτα smartphones της Realme που θα είναι  διαθέσιμα στην ελληνική αγορά θα είναι τα Realme 5, Realme 5 Pro και X2 Pro, ενώ η γκάμα των προϊόντων αναμένεται να επεκταθεί σύντομα. Τα προϊόντα πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν πλήρες ελληνικό περιβάλλον (ROM).  Παράλληλα, παρέχεται δύο (2) χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τα μοντέλα αυτά και πλήρη ελληνική τεχνική υποστήριξη.

Όμως ερωτηματικό παραμένει ποια δίκτυα καταστημάτων θα διαθέσουν τις συγκεκριμένες συσκευές στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε το deasy με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, αυτές εμφανίζονται αρνητικές για τη διάθεση των τηλεφώνων. Ειδικότερα, όπως μπορούμε να γνωρίζουμε οι αλυσίδες Γερμανός, Vodafone και Πλαίσιο δεν θα προχωρήσουν στη διάθεση των Realme smartphones, ενώ και από τη Wind ενημερωθήκαμε ότι πραγματοποιούνται συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς οριστική κατάληξη στην παρούσα φάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διστακτικότητα των αλυσίδων έγκειται στο γεγονός ότι η Realme θεωρείται ως ένα «αδύναμο brand» για την ελληνική αγορά, ενώ η επιτυχία των Realme smartphones σε Κίνα και Ινδία στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο στο μοντέλο των online πωλήσεων. Επιπρόσθετα, στην παρούσα φάση τα Realme smartphones δεν υποστηρίζουν συγκεκριμένες υπηρεσίες, στις οποίες οι πάροχοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση, ενώ η περίπτωση της Vodafone περιορίζεται επιπλέον από το γεγονός ότι τα smartphones της εταιρείας δεν περιλαμβάνονται στο προϊοντικό portfolio που έχει δώσει έγκριση πανευρωπαϊκά ο πολυεθνικός Όμιλος.

Τα τρία νέα προϊόντα Realme 5, Realme 5 Pro και Realme X2 Pro κοστίζουν από 199 έως 599 ευρώ. Το deasy έχει απευθυνθεί και στην Smart4All ζητώντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

SMARTPHONES,REALME,ΕΛΛΑΔΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home