Νέα καθυστέρηση για το Motorola RAZR

Νέα καθυστέρηση για το Motorola RAZR

Μία συσκευή είχαν που τους διαφοροποιούσε εντελώς από τον ανταγωνισμό και στη Motorola/Lenovo έχουν κάνει όσα πραγματικά περνούν από το χέρι τους για να κάνουν τελικά τον καταναλωτή να αδιαφορήσει.

Οι καθυστερήσεις συνεχίζονται λοιπόν για το Motorola RAZR, με την εταιρεία να αναφέρει ότι η διάθεσή της πάει πίσω για λίγες ημέρες (χωρίς να αναφέρει ακριβώς το χρονικό διάστημα) λόγω της αυξημένης ζήτησης. Αν η αυξημένη ζήτηση είναι το ευχάριστο σημείο της ζήτησης είναι τουλάχιστον παράδοξο για την Motorola να μην είναι προετοιμασμένη για την ανταπόκριση του κόσμου για μία συσκευή που για αρκετούς σηματοδοτούσε μια ενδεχόμενη επιστροφή της στα ακριβά στρώματα της αγοράς.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Motorola RAZR, που αποτελεί την αναβίωση του πρώτου RAZR της δεκαετίας του 2000, ανακοινώθηκε επίσημα στις 13 Νοέμβριου, δύο σχεδόν μήνες αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία. Ακόμα και στα μέσα Νοεμβρίου η Motorola δεν ήταν έτοιμη για να μπει στην χριστουγεννιάτικη αγορά, ανακοινώνοντας τότε ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 26 Δεκεμβρίου και η διάθεση στις 9 Ιανουαρίου. Τώρα πλέον έρχεται μια νέα καθυστέρηση αλλά και μία… Samsung, που όπως όλα δείχνουν, μέσα στο Φεβρουάριο θα ανακοινώσει τη δεύτερη αναδιπλούμενη πρόταση που θα κινείται στη λογική του RAZR.

MOTOROLA RAZR,SMARTPHONES,LENOVO,MOTOROLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home