Αλλαγή ηγεσίας στην LG Electronics

Αλλαγή ηγεσίας στην LG Electronics

Λίγο πριν το κλείσιμο του 2019 ο τομέας ηλεκτρονικών προϊόντων της LG προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο.

Αναμφίβολα η πιο σημαντική εξ αυτών είναι η ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου από τον Brian Kwon, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο ασκούσε τα καθήκοντα του επικεφαλής του τομέα κινητής τηλεφωνίας και οικιακής ψυχαγωγίας. Ο κ. Kwon έχει συμπληρώσει περισσότερα από 30 χρόνια πορείας στην LG, κατέχοντας διάφορες θέσεις.

H προηγούμενη θέση του κ. Kwon σπάει πλέον στα δύο, με τον Park Hyoung-sei να αναλαμβάνει την οικιακή ψυχαγωγία και τον Morris Lee την κινητή τηλεφωνία. Αλλαγές είχαμε και στη θέση του οικονομικού διευθυντή, ενώ στην αναδιοργάνωσή της αυτή η κορεατική εταιρεία δημιουργεί μια νέα θέση, αυτή του διευθυντή στρατηγικής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η νέα διοικητική ομάδα θα επικεντρώσει την προσπάθειά της στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, με την LG να θέλει να εστιάσει σε προϊόντα και τεχνολογίες με σημαντικές προοπτικές, όπως το "έξυπνο σπίτι". 

ΣΤΕΛΕΧΗ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home