Ξέρεις από MS-DOS;

Deasy @ 16.10.2019
Ξέρεις από MS-DOS;

Για όλους εμάς που είμαστε μικρότεροι του PlayStation  (και εννοοούμε του πρώτου μοντέλου της κονσόλας της Sony) και που όταν πιάσαμε υπολογιστή στα χέρια μας το Χbox δεν υπήρχε ούτε στσ πιο παλαβά όνειρα των μηχανικών της Microsoft, ευχαριστούμε θερμότατα το Internet Archive για το δώρο που μας κάνει και για τις εργατοώρες που θα χάσουμε... δοκιμάζοντας τα παιχνίδια με τα οποία παίξαμε αρκετά νεότεροι.

Προς τι αυτή η εισαγωγή, θα πεις. Μα πολύ απλά διότι το Internet Archive παρουσιάζει 2.500 παιχνίδια από τις εποχές του χοντρού του pixel (ίσαμε με μακαρονάκι κοφτό για να έχεις μια εικόνα) και μας τις σερβίρει στις υπερ-υψηλής ανάλυσης οθόνες μας διότι πολύ απλά τι είναι η ζωή χωρίς λίγη νοσταλγία.

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μακρηγορήσουμε. Αν θέλεις να θυμηθείς τον παλιό καιρό, τότε που όπως λέει και ένα αστειάκι τα 640 ΚΒ ήταν αρκετά για να κάνεις τα πάντα, αν θέλεις να δεις πώς ήταν τα πράγματα τότε διότι πολύ απλά η μοίρα και οι θεοί το έφεραν έτσι ώστε να γεννηθείς και να μεγαλώσεις σε ένα περιβάλλον με παιχνιδοκονσόλες και επίπεδες οθόνες, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σχετική σελίδα του Internet Archive. Μπορεί να πονέσουν τα ματάκια σου, μπορεί να δακρύσουν τα ματάκια σου (από τη νοσταλγία βρε) αλλά τέλος πάντων αδιάφορος δεν νομίζουμε να μείνεις.

Βρε για κοίτα με τι περνούσαμε τον καιρό μας τότε...

GAMING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home