Πλατφόρμα μετοχικών συναλλαγών από τη Revolut

Χωρίς προμήθεια.

Deasy @ 01.08.2019
Πλατφόρμα μετοχικών συναλλαγών από τη Revolut

Την υπηρεσία μετοχικών συναλλαγών χωρίς προμήθεια στην Ευρώπη λάνσαρε σήμερα η Revolut, παρέχοντας την ευχέρεια στους χρήστες της να επενδύσουν σε περισσότερες από 300 μετοχές που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και στο NASDAQ.

Σε πρώτη φάση η νέα πλατφόρμα της Revolut θα είναι διαθέσιμη μόνο στους κατόχους μεταλλικών καρτών, όμως σε επόμενο στάδιο όλοι οι χρήστες της εφαρμογής της θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τέτοιου τύπου συναλλαγές από το κινητό τους. Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, οι κάτοχοι Metal λογαριασμών θα μπορούν να πραγματοποιούν έως 100 δωρεάν συναλλαγές το μήνα, ενώ οι κάτοχοι Premium και Standard λογαριασμών, οκτώ και τρεις συναλλαγές αντίστοιχα. Οι συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται εκτός του μηνιαίου πλαισίου θα χρεώνονται με μόλις 1 αγγλική λίρα ανά συναλλαγή και ετήσια προμήθεια διατήρησης μόνο 0,01%. Επιπρόσθετα, για όλες τις συναλλαγές δεν υπάρχει ελάχιστο απαιτούμενο ποσό επένδυσης, με τη Revolut να παρέχει τη δυνατότητα αγοράς κλασματικών μεριδίων από μόλις 1 δολάριο.

 Οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω της εφαρμογής της Revolut, που σημαίνει ότι όσοι επιθυμούν να επενδύσουν θα πρέπει να μεταφέρουν χρήματα στο νόμισμα που η μετοχή είναι εγγεγραμμένη, δηλαδή σε δολάρια Αμερικής. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα από το τμήμα "συναλλάγματος" χρησιμοποιώντας τις συναλλαγματικές ισοτιμίες της Revolut και την αυτόματη διαδικασία μετατροπής χρημάτων.

Για παράδειγμα, οι Έλληνες επενδυτές θα πρέπει να πιστώσουν τον λογαριασμό τους με ευρώ και στην συνέχεια να τα μετατρέψουν σε δολάρια Αμερικής εντός της Revolut εφαρμογής.

REVOLUT,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home