Αύξηση χρεώσεων του Netflix και στην Ελλάδα

Αύξηση χρεώσεων του Netflix και στην Ελλάδα

Οι νέες μεγαλύτερες χρεώσεις που είχε εξαγγείλει το Netflix πέρασαν πλέον και στη χώρα μας, με τη συνδρομητική υπηρεσία on demand τηλεόρασης να ανεβάζει το κόστος στα 2 από τα 3 διαθέσιμα πακέτα της.

Ειδικότερα, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε στο site της υπηρεσίας, η τιμή του μεσαίου πακέτου (standard) έχει αυξηθεί κατά 1 ευρώ, ανεβαίνοντας στα 10,99 ευρώ/μήνα, ενώ η αύξηση στο premium πακέτο είναι της τάξεως των δύο ευρώ, καθώς από τα 11,99 ευρώ/μήνα ανεβαίνει στα 13,99 ευρώ/μήνα. Το standard πακέτο προσφέρει δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε δύο συσκευές, ενώ το premium προσφέρει ταυτόχρονη θέαση σε έως τέσσερις συσκευές αλλά και ultra HD ανάλυση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η χρέωση στο βασικό πακέτο (basic) για την Ελλάδα παραμένει σταθερή στα 7,99 ευρώ/μήνα, παρά το γεγονός ότι το Netflix είχε εξαγγείλει και για το συγκεκριμένο αύξηση κατά 1 δολάριο το μήνα. Εξαιρέσεις σε αυτήν την αύξηση εκτός της Ελλάδας είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Αυστρία και το Λίχτενσταϊν.

Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας, οι συγκεκριμένες αυξήσεις αντανακλούν τις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα με σκοπό την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

VIDEO ON DEMAND,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home