Αυτό είναι το αναδιπλούμενο smartphone της Motorola

Αυτό είναι το αναδιπλούμενο smartphone της Motorola

Το πρώτο περιστατικό διαρροής επίσημης φωτογραφίας του αναδιπλούμενου smartphone της Motorola συνέβη πιθανότατα χθες στο κινέζικο δίκτυο Weibo. Οι εικόνες που ανέβηκαν για λίγη ώρα στο δίκτυο εμφανίζουν το νέο RAZR, που εμπνέεται σχεδιαστικά από το πρώτο «ξυράφι» της προηγούμενης δεκαετίας και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέχρι τώρα οι όποιες φωτογραφίες είχαν δημοσιευτεί αφορούσαν concept εικόνες του νέου RAZR, με τους δημιουργούς να αποτυπώνουν τις σκέψεις τους για το πως θα μπορούσε να είναι η αναδιπλούμενη πρόταση της Motorola. Αν και η Lenovo (στην οποία ανήκει η μάρκα Motorola) δεν επιβεβαιώνει την αυθεντικότητά της, οι φωτογραφίες είναι πιθανότατα αυθεντικές, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες πληροφορίες, σχετικά με τη σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθούσε η κινεζική εταιρεία στη δική της αναδιπλούμενη πρόταση.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα αναδιπλούμενα smartphone το νέο RAZR θα ανοίγει κάθετα (και όχι οριζόντια) όπως το Galaxy Fold ή το Mate X. Αντίστοιχα, επιβεβαιώνουν ότι σε αντίθεση με τα άλλα δύο, το νέο ξυράφι θα διαθέτει μόνο μία (κύρια) οθόνη, την εσωτερική, ίσως και μία βοηθητική εξωτερική στην οποία θα εμφανίζονται οι βασικές ειδοποιήσεις. Όπως έχουμε δει οι προτάσεις της Samsung και της Huawei διαθέτουν «κανονικές» εξωτερικές οθόνες, που παρέχουν πλοήγηση στο μενού των συσκευών, ενώ όταν ανοίγουν μετατρέπονται σε ένα είδος tablet, με οθόνες μεγαλύτερες των 8 ιντσών. Το νέο Motorola RAZR δεν θα είναι μια υβριδική πρόταση που θα συνδυάζει και τα δύο modes (smartphone και tablet) αλλά αποκλειστικά ένα smartphone.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τις φωτογραφίες το νέο smartphone θα διαθέτει υποδοχή USB Type C, ενώ για τη χρήση ενσύρματων ακουστικών με jack 3,5 χιλιοστών θα υπάρχει στο πακέτο αγοράς ο απαραίτητος αντάπτορας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου RAZR θα παραπέμπουν περισσότερο σε εκείνα μιας τωρινής πρότασης στη μεσαία κατηγορία και όχι ναυαρχίδας, ενώ η τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει εκτιμάται ότι θα αγγίζει τα 1500 δολάρια.

MOTOROLA RAZR,ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ SMARTPHONE,SMARTPHONES,LENOVO,MOTOROLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home