Ξεκίνησε η διάθεση του Nokia 9 PureView στην ελληνική αγορά

To smartphone της Nokia είναι το πρώτο στον κόσμο με πέντε κάμερες.

Deasy @ 12.04.2019
Ξεκίνησε η διάθεση του Nokia 9 PureView στην ελληνική αγορά
Διαθέσιμο είναι από σήμερα στην ελληνική αγορά το Nokia 9 PureView, του πρώτου smartphone στον κόσμο με πέντε κάμερες στην πίσω πλευρά. Το Nokia 9 PureView, την κορυφαία πρόταση της HMD Global (της εταιρείας που διαχειρίζεται το brand της Nokia) για την τρέχουσα χρονιά μπορείτε να τη βρείτε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας στην τιμή των 699 ευρώ. Ταυτόχρονα, όσοι σπεύσουν να το αποκτήσουν μπορούν να επωφεληθούν από τα τρία δώρα που συνοδεύουν το μοναδικό αυτό smartphone στο λανσάρισμά του: τα Nokia True Wireless earbuds (αξίας 129,90 ευρώ), 3μηνη επέκταση εγγύησης οθόνης και αυθεντική θήκη της εταιρείας.     

Κύριο χαρακτηριστικό της νέας συσκευής είναι οι πέντε κάμερες με οπτικά μέρη ZEISS, που συνεργάζονται ταυτόχρονα για να επιτύχουν καλύτερη εικόνα. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι εικόνες των πέντε καμερών συνθέτονται σε μία φωτογραφία 12MP, που διαθέτει εξαιρετικό δυναμικό εύρος και βάθος πεδίου, μεγάλη λεπτομέρεια, σε περιοχές τόσο με έντονο ηλιακό φως όσο και με σκιά.

Το Nokia 9 PureView διαθέτει επίσης δυνατότητα λήψης εικόνων σε μη συμπιεσμένη μορφή RAW "DNG", τις οποίες μπορεί να επεξεργαστεί απευθείας στο τηλέφωνο ο χρήστης, χάρη στη συνεργασία του με το Adobe Lightroom. Οι φωτογραφικές δυνατότητες όμως δεν σταματούν εδώ. Ο κάτοχος του Nokia 9 PureView μπορεί να καταγράψει time lapse αρχεία με χρόνους έκθεσης μέχρι 10 δευτερόλεπτα, όπως επίσης να ρυθμίσει και την τιμή της έκθεσης σε ακόμα περισσότερα βήματα, έως μόλις 1/3 του stop.

Το Nokia 9 PureView διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 Mobile, φωτεινή οθόνη 5.99 ιντσών pOLED, ανάλυσης 2Κ, τεχνολογίας PureDisplay, η οποία υποστηρίζει περιεχόμενο HDR10. Παράλληλα, διαθέτει έναν ενσωματωμένο στην οθόνη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και τεχνολογία βιομετρικού ξεκλειδώματος μέσω προσώπου.

Διευκρινήσεις της εταιρείας σχετικά με τα τρία δώρα που συνοδεύουν το Nokia 9 PureView:

- Η διαφανής θήκη για το Nokia 9 PureView διατίθεται μαζί με τη συσκευή

- Για να αποκτήσετε τα Nokia True Wireless earbuds, με την αγορά του Nokia 9 PureView, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στη σελίδα www.nokiapromotions.gr. Τα στοιχεία θα περιλαμβάνουν το IMEI της συσκευής, την απόδειξη αγοράς και τη διεύθυνση αποστολής του δώρου – τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη ενέργεια και για κανένα άλλο σκοπό. Στη συνέχεια, καθώς η προσφορά αφορά μόνο σε συσκευές που έχουν διατεθεί μέσω του επίσημου καναλιού διανομής, μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από τη Enet Solutions Logicom, θα αποστέλλονται τα ακουστικά απευθείας στον τελικό καταναλωτή. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων του δώρου.

- Σχετικά με την 3μηνη επέκταση εγγύησης οθόνης, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια, καθώς η επέκταση εγγύησης οθόνης ισχύει για συσκευές που προορίζονται για την ελληνική αγορά και έχουν διανεμηθεί μέσω του επίσημου διανομέα για την Ελλάδα, Enet Solutions Logicom. Για να ισχύσει η ενέργεια θα πρέπει η συσκευή να ενεργοποιηθεί έως τις 15 Μαϊου.  Η κάλυψη οθόνης ισχύει για 90 ημέρες μετά από την ενεργοποίηση της συσκευής.

SMARTPHONES,NOKIA 9 PUREVIEW,HMD GLOBAL,NOKIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home