Ευχαριστούμε αλλά όχι λέει στην Apple το Netflix

Ευχαριστούμε αλλά όχι λέει στην Apple το Netflix

Η Apple ετοιμάζεται για την παρουσίαση της δικής της υπηρεσίας streaming στις 25 Μαρτίου αλλά οι προειδοποιητικές βολές ήδη έφυγαν από την πλευρά του Netflix που επιβεβαίωσε πως “ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε”.

Θέλουμε οι άνθρωποι να βλέπουν περιεχόμενο στη δική μας υπηρεσία, είπε ο επικεφαλής του Netflix Ριντ Χάστινγκς και πρόσθεσε πως δεν θα υπάρξει κάποιας μορφής ενσωμάτωση στην υπηρεσία της Apple.

H Apple από την πλευρά της δημιουργεί το δικό της οπλοστάσιο και σύμφωνα με τους Αμερικανούς συναδέλφους οριστικοποιεί συμφωνίες με μεγάλα δίκτυα όπως το γνωστό μας HBO.

O Χάστινγκς επισημαίνει πως το Netflix γνωρίζει ήδη πώς είναι να έχει απέναντί του μεγάλους παίκτες με βαθιές τσέπες, όπως η Amazon για παράδειγμα και πετάει και ένα κλισέ λέγοντας πως αν έχεις σοβαρούς ανταγωνιστές κάνει καλύτερα τη δουλειά σου. Πρόσθεσε όμως πως η δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου γίνεται όλο και πιο ακριβή υπόθεση και μάλλον εδώ θα παιχτεί το παιχνίδι.

Η Apple δεν θα είναι βέβαια ο τελευταίος που μπαίνει στην αρένα του streaming. Θέση έχει κλείσει και η Disney με το Disney+ που αναμένεται σύντομα και στις ελληνικές οθόνες.

NETFLIX,APPLE,APPLE,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home