Νέοι μπελάδες για την Apple

Νέοι μπελάδες για την  Apple

Μετά την απόφαση κινεζικού δικαστηρίου που δικαίωσε την  Qualcomm στην πολύχρονη διαμάχη της με την Apple ήρθε η σειρά γερμανικού δικαστηρίου να κάνει τη ζωή δύσκολη στην αμερικανική εταιρεία.

Σύμφωνα με δικαστήριο του Μονάχου που εξέτασε παρόμοιου περιεχομένου προσφυγή της Qualcomm, η Apple  πρέπει να σταματήσει να πουλάει στην αγορά της χώρας συγκεκριμένα μοντέλα κινητών τηλεφώνων της. Η ζημιά δεν είναι πολύ μεγάλη, αφού αφορά περιορισμένο αριθμό συσκευών, όμως η απόφαση μπορεί να δείχνει πως η Apple πρέπει να ανεβεί ένα νομικό βουνό χωρίς να είναι γνωστό ποιες θα είναι οι απώλειες που θα υποστεί στη διαδρομή. 

Μετά την απόφαση του κινεζικού δικαστηρίου η Apple έκανε αλλαγές στο iOS  για να αντιμετωπίσει την απαγόρευση των εισαγωγών ενώ στην περίπτωση της Γερμανίας η εταιρεία αναφέρει πως θα σταματήσει την πώληση των iPhone 7 και 8. Όμως -για να δεις πόσο μπερδεμένη νομικά είναι αυτή η υπόθεση- η Apple θα συνεχίσει κανονικά την πώληση όλων των iPhone της σε τρίτους διανομείς.

Επίσης, εκκρεμεί μία προσφυγή της Apple εναντίον της Qualcomm στα αμερικανικά δικαστήρια, που μάλλον θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

APPLE,IPHONE,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home