Wind Vision: προσθέτει νέες λειτουργίες και δυνατότητες

Γίνεται πιο στενή η σχέση με το Netflix.

Wind Vision: προσθέτει νέες λειτουργίες και δυνατότητες
Την εμπειρία θέασης τηλεοπτικού περιεχομένου εμπλουτίζει η Wind Vision, η οποία προσθέτει νέες λειτουργίες και δυνατότητες. Ταυτόχρονα, συσφίγγει ακόμα περισσότερο τη σχέση της με το Netflix, που πλέον εξελίσσεται σε αναπόσπαστο κομμάτι της Wind Vision. Το επόμενο βήμα αυτής της σχέσης είναι πλέον η δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω του λογαριασμού Wind χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της Wind Vision, οπότε και ο συνδρομητής θα μπορεί να προχωράει στην ενιαία πληρωμή Wind Vision και Netflix. Επιπλέον, όπως ίσως γνωρίζετε αυτό το διάστημα τρέχει προσφορά για τους πελάτες σταθερής και Internet Wind Fiber που θα επιλέξουν Wind Vision και οι οποίοι μπορούν να λάβουν ως δώρο  12 μήνες συνδρομή Netflix.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix σημείωσε μεταξύ άλλων το όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Ελλήνων καταναλωτών για το Netflix. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω διάγραμμα, όπου είναι εμφανής η κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος για την πλατφόρμα όταν αυτή λανσαρίστηκε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2016 και η διαρκής αυξητική πορεία από το Δεκέμβριο του 2017 και έπειτα, όταν το περιβάλλον της πλατφόρμας έγινε πλήρως ελληνικό.

Ταυτόχρονα, ο κ. Rummel επεσήμανε ότι η συνεργασία με τη Wind είχε (και εξακολουθεί να έχει) σημαντικά θετικά αποτελέσματα στην δημιουργία μιας καλύτερης εμπειρίας θέασης για τον Έλληνα καταναλωτή.

 

Νέες λειτουργίες Wind Vision

Από την πλευτά της Wind, ο Βασίλης Δεληκούρας, Head of Pay TV της εταιρείας σημείωσε ότι μόλις τρεις μήνες μετά το λανσάρισμα της Wind Vision, η τηλεοπτική πλατφόρμα έχει προσελκύσει περισσότερους από 10.000 συνδρομητές. Με δεδομένο ότι αυτό το τρίμηνο ήταν στην πλειοψηφία του καλοκαιρινή περίοδος, όπου και το καταναλωτικό ενδιαφέρον είναι μειωμένο, η δημιουργία αυτής της πρώτης βάσης θεωρείται μια πρώτη επιτυχία για τη Wind. Σύμφωνα με τον κ. Δεληκούρα, στη διάρκεια αυτού του τριμήνου οι συνδρομητές της Wind είδαν περισσότερες από 4 εκατομμύρια ώρες ζωντανό πρόγραμμα, ενώ οι θεάσεις catch up/restart προγράμματος έφθασαν και έως τις 40.000 ανά εβδομάδα. Σε ερώτηση του deasy σχετικά με το πόσοι από τους συνδρομητές της Wind Vision χρησιμοποιούν και τη φορητή τους συσκευή για τη θέαση προγράμματος, ο κ. Δεληκούρας απάντησε ότι το σύνολο των 10.000 συνδρομητών έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά και τη φορητή του συσκευή.

Στην ίδια εκδήλωση τα στελέχη της Wind παρουσίασαν και μερικές ακόμα νέες δυνατότητες για το συνδρομητή Wind Vision. Ειδικότερα, η πλατφόρμα εμπλουτίζεται με:

-  Περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση

-  Οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές (Spotify, Red bull TV κ.ά.)

-  «Πάγωμα» ζωντανού προγράμματος και συνέχεια από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατής

-  Αυτόματη προσαρμογή των ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή

- Multiscreen σε διπλάσιες (4 συνολικά) φορητές συσκευές (μοναδική εξαίρεση το αθλητικό περιεχόμενο, όπου ο χρήστης πρέπει να έχει προεπιλέξει μία φορητή συσκευή)

- Δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη

WIND VISION,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home