Οι τηλεοράσεις είναι ο επόμενος στόχος της One Plus

Οι τηλεοράσεις είναι ο επόμενος στόχος της One Plus

Την γνωρίζουμε από τα smartphones της, που καταφέρνουν να συνδυάζουν προσιτή τιμή και προηγμένα χαρακτηριστικά. Η ιστορία της είναι μικρή, μόλις 5 χρόνων, και η One Plus στην μικρή αυτή διαδρομή της δεν έχει ξεμακρύνει καθόλου από το χώρο της κινητής.

Όμως ο ιδρυτής της Pete Lau φαίνεται ότι έχει νέα σχέδια για την εταιρεία, η οποία μάλλον προετοιμάζεται για να μπει σε μια ακόμα αγορά, αυτή των τηλεοράσεων. Το ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το υπογράμμισε ο Peter Lau σε συνέντευξη που έδωσε στο Business Insider. Όπως λοιπόν διαβάζουμε ο ιδρυτής της One Plus θεωρεί ότι η αγορά των τηλεοράσεων παραμένει παραδοσιακή στον τομέα της λειτουργικότητας και της εμπειρίας που προσφέρει στον πελάτη, με την ενσωμάτωση του Internet, όπως σημειώνει, να μην ταιριάζει στις ανάγκες της σημερινής διασυνδεδεμένης κοινωνίας.

Το ντεμπούτο της One Plus στις τηλεοράσεις τοποθετείται κάποια στιγμή μέσα στο 2019, όμως για να ολοκληρωθεί το όραμα που περιγράφει ο κ. Lau θα χρειαστεί να περάσει μία πενταετία, στη διάρκεια της οποίας το προϊόν θα εξελίσσεται μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού, ώστε να καταστεί «πιο έξυπνο».

Λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνολογία του panel και την ποιότητα της εικόνας δεν γίνονται γνωστές στη συνέντευξη, με τον κ. Lau να εστιάζει περισσότερο στον τομέα της εμπειρίας, της ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης και της φωνητικής βοηθού και της διασύνδεσης της τηλεόρασης με το smartphone.

ONEPLUS,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home