Νέο gaming smartphone από την Asus

Το Asus ROG Smartphone έχει και μέχρι "εξωτερικό ανεμιστηράκι".

Deasy @ 05.06.2018
Νέο gaming smartphone από την Asus

Το κοινό του gaming έχει εξεζητημένες απαιτήσεις από το επίπεδο του εξοπλισμού που χρησιμοποιεί και η Asus έρχεται να τους ικανοποιήσει με μία πρόταση, όχι στον τομέα των υπολογιστών, όπως συνήθιζε μέχρι τώρα, αλλά στα smartphones.

Το Asus ROG Smartphone (ROG-Republic of Gamers, ο τομέας παιχνιδιών της εταιρείας) είναι ένα ξεχωριστό smartphone στον τομέα των επιδόσεων. Διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 845, χρονισμένο όμως στα 2,96GHz (και όχι στα 2.8GHz που τον ξέρουμε από τα υπόλοιπα smartphones) αλλά και άπλετη μνήμη RAM 8GB, προσφέροντας έτσι την extra δύναμη που χρειάζονται οι gamers. H οθόνη των 6 ιντσών είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα εκτιμήσουν οι φίλοι των παιχνιδιών. Όχι μόνο για το μέγεθος και την ανάλυσή της (FHD) αλλά και για το refresh rate των 90 καρέ το δευτερόλεπτο που μπορεί να υποστηρίξει, όταν τα «κοινά smartphones» υποστηρίζουν 60 καρέ.

Και σαν να μην έφθαναν όλα τα παραπάνω η Asus έχει προσθέσει ένα προηγμένο σύστημα ψύξης στο εσωτερικό της συσκευής για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υπερθέρμανσης, ενώ ένα ακόμα αποσπώμενο εξάρτημα (κάτι σαν εξωτερικό ανεμιστηράκι) προσφέρει extra δροσιά τόσο στη συσκευή όσο και στα χέρια του χρήστη κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Εκτός τους εξοπλισμού η Asus έχει προσαρμόσει και το software στις απαιτήσεις των φίλων των παιχνιδιών, αφού όταν ενεργοποιείται το X mode απενεργοποιούνται όλες οι εφαρμογές που τρέχουν στο background και σταματάει η εμφάνιση ειδοποιήσεων. Έτσι οι χρήστες μπορούν να παίζουν ανεπηρέαστοι τα αγαπημένους παιχνίδια.

To Asus ROG smartphone διαθέτει 512GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, διπλή πίσω κάμερα 12MP, μπροστινή στα 8ΜΡ, ενώ η διάθεσή του αναμένεται μέσα στο 3ο τρίμηνο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

SMARTPHONES,ASUS ROG SMARTPHONE,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ASUS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home