Αυτές είναι οι καλύτερες Android εφαρμογές για το 2018

Deasy @ 10.05.2018
Αυτές είναι οι καλύτερες Android εφαρμογές για το 2018

Το ετήσιο συνέδριο της Google άνοιξε τις πόρτες του και με την ευκαιρία -και εν μέσω ανακοινώσεων που προκάλεσαν ενδιαφέρον- η εταιρεία ανακοίνωσε τις καλύτερες εφαρμογές που διατίθενται μέσω του Google Play.

- Η εφαρμογή Simple Habit της Simple ξεχώρισε -κατά την Google- διότι παροτρύνει τους χρήστες να βελτιώσουν τη ζωή τους. Θα τη βρείτε εδώ και διανέμεται δωρεάν, ενώ διατίθενται επί πληρωμή λειτουργίες εντός της εφαρμογής

- Η εφαρμογή Be My Eyes “δανείζει” τα μάτια σας σε έναν άνθρωπο με προβλήματα όρασης μέσω βίντεο σύνδεσης, είναι νομίζουμε προφανής ο λόγος της βράβευσης, μπορείς να την βρεις εδώ και διανέμεται βεβαίως δωρεάν, υποσχόμαστε να τη δοκιμάσουμε και να σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

- Το Khan Academy είναι ένας οργανισμός εκμάθησης που προσπαθεί να προσεγγίσει ακόμα και τις λιγότερο προνομιούχες κοινότητες. Διαθέτει βεβαίως εφαρμογή που διακρίθηκε ως εκείνη με τον καλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο. Για περισσότερα θα πας εδώ.

- Το ταξίδι του ηλικιωμένου κυρίου είναι ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή, προφανώς, έναν ηλικιωμένο κύριο. Προήλθε από την Interactive Media, διατίθεται επί πληρωμή στο Google Play και βραβεύτηκε ως η καλύτερη εφαρμογή από ανεξάρτητους δημιουργούς. Περισσότερα θα δεις εδώ

- Το παιχνίδι Episode σε βάζει σε μια μάλλον εφηβική σαπουνόπερα τύπου Μπέβερλι Χιλς, προσαρμοσμένο στα ήθη του παρόντος (αμερικανικού) καιρού. Δεν θα πούμε γράψουμε περισσότερα, θα πατήσεις εδώ για τις λεπτομέρειες

- Στα πιο αγαπημένα μας, πηγαίνουμε στο BBC Earth Life in VR και όποιος έχει δει τις παραγωγές του BBC ίσως αντιλαμβάνεται για τι πράγμα μιλάμε. Η Google λέει πως η εφαρμογή προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε επίπεδο επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας. Να το κατεβάσω; Θα το κατεβάσω από εδώ.

- Δεν θα πούμε πολλά ούτε για το Flipkart, μια εφαρμογή online αγορών. Απλά θα σημειώσουμε πως ταυτόχρονα με τη βράβευση ανακοινώθηκε η αγορά της εταιρείας από την Walmart. Περισσότερα για την εφαρμογή και όχι για την εξαγορά, εδώ.

- Έχουμε επίσης το μεγάλο hit Empires & Puzzles που διακρίθηκε μεταξύ άλλων για την ισχυρή οργανική ανάπτυξη στον αριθμό των χρηστών του. Περισσότερα θα δεις εδώ.

- Τελειώνουμε με το Canva, μια εφαρμογή σχεδίασης και επεξεργασίας εικόνων για χρήση στα κοινωνικά δίκτυα. Υποψιαζόμαστε πως θέλεις να την εγκαταστήσεις, μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ.

Καλή, νομίζουμε, η φετεινή επιλογή της Google.


google play,GOOGLE APPS-SERVICES,ANDROID,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home