Πέντε οι δεσμευτικές προσφορές για Forthnet

Πέντε οι δεσμευτικές προσφορές για Forthnet

Διαψεύστηκαν οι αρχικές πληροφορίες αλλά και οι εκτιμήσεις των περισσότερων αναλυτών, που ήθελαν τις δεσμευτικές προσφορές για τη Forthnet να φθάνουν τις τρεις σε αριθμό, καθώς τα σχήματα που υπέβαλλαν την προθεσμία της προηγούμενης Παρασκευής έφθασαν τελικά τα πέντε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νεότερες πληροφορίες τα σχήματα αυτά είναι οι Vodafone – Wind (οι δύο εταιρείες κατεβαίνουν μαζί), ο Antenna Group, η σύμπραξης του Odyssey Consulting Management με το fund Atena, καθώς επίσης και οι Pillarstone και Golden Tree. Η τελευταία συνεργάζεται με τη Cyrus, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι Golden Tree και Cyrus είναι τα δύο εκ των τριών funds που ελέγχουν τη Wind Ελλάς. Έτσι σε σχέση με την προηγούμενη φάση της διαδικασίας, μόνο το Apollo fund και η Providence (η οποία ωστόσο φέρεται να συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1) δεν συμμετέχουν στην επόμενη.

Οι δεσμευτικές προσφορές αναμένεται τώρα να τεθούν στο μικροσκόπιο των πιστώτριων τραπεζών, αν και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να τους ζητηθεί να αυξήσουν το τίμημα. Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε κατά πόσον οι πιστώτριες τράπεζες θα δεχθούν να υπάρξει «κούρεμα» των δανειακών υποχρεώσεων της Forthnet που ανέρχονται σε 255 εκατ. ευρώ.

ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home