Παρουσιάστηκε το HTC U11 Plus

Deasy @ 02.11.2017
Παρουσιάστηκε το HTC U11 Plus

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η HTC ετοίμαζε μια αναβαθμισμένη έκδοση του U11 οπότε τα σημερινά αποκαλυπτήριά της δεν μας έκαναν να πέσουμε από τα σύννεφα. Το ίδιο και τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας, αφού η πλειοψηφία τους είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες.

Το HTC U11 Plus παρουσιάστηκε επίσημα πριν από μερικές ώρες από την HTC, φέρνοντας στο κοινό της εταιρείας μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία αλλά και περισσότερη μνήμη. Η οθόνη αποτελεί και την πιο σημαντική διαφοροποίηση της συσκευής σε σχέση με τη στάνταρ έκδοση του U11, αφού όχι μόνο μεγάλωσε αλλά ασπάζεται πλέον και το νέο ratio 18:9 που βλέπουμε και από άλλους κατασκευαστές. Συγκεκριμένα, η οθόνη της νέας συσκευής αγγίζει τις 6 ίντσες σε μέγεθος με την ανάλυσή της να φθάνει τα 2880x1440 pixels. Η μεγαλύτερη οθόνη δεν επιβαρύνει αντίστοιχα και τις διαστάσεις της συσκευής καθώς η HTC ασπάζεται τις τάσεις της εποχής, μειώνοντας λίγο ακόμα τα bezels.

Σε ότι αφορά τους επεξεργαστικούς πόρους, μολονότι και στο U11 Plus ξαναβρίσκουμε τον Snapdragon 835, ωστόσο η μνήμη RAM στη μία από τις δύο εκδόσεις της συσκευής φθάνει πλέον τα 6GB. Η συγκεκριμένη έκδοση θα προσφέρει και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στα 128GB (o συνδυασμός RAM και αποθηκευτικού χώρου στην άλλη έκδοση είναι 4GB/64GB).

Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας του νέου μοντέλου έχει ανέβει στα 3.930 mAh, όπως και ο ανθεκτικός χαρακτήρας του, αφού υποστηρίζεται το πρωτόκολλο IP68, που υπόσχεται αντοχή σε βάθος έως 1,5 μέτρο νερού για μισή ώρα.

Η κυκλοφορία του HTC U11 Plus αναμένεται να ξεκινήσει στην Ευρώπη στις 20 Νοεμβρίου.

 

HTC U11 PLUS,SMARTPHONES,HTC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home