Ερχονται τα smartphones με... τσάκιση

Deasy @ 13.10.2017
Ερχονται τα smartphones με... τσάκιση
Πλησιάζει η μέρα που θα μπορούμε να κάνουμε τέτοια κόλπα με τα κινητά μας

Το επόμενο iPhone και το επόμενο Galaxy θα διπλώνει άραγε; Αυτό αφήνει να αννοηθεί δημοσίευμα του κορεατικού The Bell που υποστηρίζει πως η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με την LG για ένα iPhone που θα διπλώνει.

Υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια εδώ που αφορά στην επιλογή του συνεργάτη. Η Apple συνεργάζεται με την Samsung Display για τις οθόνες OLED των iPhone της αλλά εδώ φαίνεται πως επέλεξε την LG φοβούμενη μήπως (άνθρωποι είμαστε) υπάρξουν διαρροές προς την Samsung Electronics.

Αλλωστε υπάρχει ένας αγώνας δρόμου μεταξύ των δύο εταιρειών για το ποιος θα λανσάρει πρώτος το τηλέφωνο που θα διπλώνει με τους Κορεάτες να φέρονται να έχουν προβάδισμα. Η Samsung μπορεί να παρουσιάσει το δικό της αναδιπλούμενο μοντέλο ακόμα και εντός του 2018, λένε κάποιοι, ενώ το αντίστοιχο iPhone μπορεί να κάνει την εμφάνισή του το 2020. Φυσικά όταν λέμε αναδιπλούμενο τηλέφωνο δεν εννοούμε τα clamshell των προηγούμενων δύο δεκαετιών, δηλαδή των συσκευών που διέθεταν την οθόνη και το πληκτρολόγιο σε διαφορετικά τμήματα που δίπλωναν όπως ένα όστρακο, αλλά για ένα τηλέφωνο οθόνη, όπως είναι τα σύγχρονα smartphones που θα είναι τόσο λεπτό και ευλύγιστο που θα μπορεί να διπλώνει στη μέση.

Αν θέλεις να στοιχηματίσουμε για το μεθεπόμενο βήμα, εμείς θα βάζαμε λίγα λεφτά στην... εξαΰλωση των συσκευών. Ίδωμεν...

APPLE,SAMSUNG,ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home