Επίσημα εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα Mi Store

Deasy @ 10.10.2017
Επίσημα εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα Mi Store

Ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, ζυγαριές και  ρολόγια, αλλά και έξυπνες συσκευές για το σπίτι, όπως λάμπες, ατμομάγειρες ρυζιού, αφυγραντήρες και ηλεκτρική σκούπα ρομπότ, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα του πρώτου καταστήματος Mi Store στην Ελλάδα αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του πριν από μερικές ημέρες.

Ρόλο πρωταγωνιστή στο νέο κατάστημα έχει βεβαίως όλη η γκάμα των smartphones της Xiaomi, εξέχοντος του Mi 6, του νέου flagship Smartphone, που επίσημα παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά την ημέρα των εγκαινίων.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Info Quest, επίσημου αντιπροσώπου της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, η δημιουργία Mi Store, στοχεύει να δώσει στους Έλληνες καταναλωτές για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη εμπειρία, κάνοντας το Internet of Things απλό, κατανοητό, καθημερινό και προσιτό σε όλους. Οι επισκέπτες του Mi Store έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλες τις συσκευές ζωντανά και να αντιληφθούν πώς διασυνδέονται, πώς αλληλοεπιδρούν και τελικά πώς μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Επίσης, μπορούν να  συμβουλευτούν τους ειδικούς και να λύσουν όποια απορία έχουν ή να αξιοποιήσουν τις μοναδικές υπηρεσίες  CustoMize, που παρέχονται αποκλειστικά από το κατάστημα και να βοηθηθούν όπου χρειάζεται.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,MI STORE,Quest,XIAOMI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home