Ο μπαμπάς του Android έχει σχέδια

Deasy @ 08.06.2017
Ο μπαμπάς του Android έχει σχέδια
Φωτογραφία αρχείου βεβαίως

Ο Andy Rubin τάραξε τα ειδησεογραφικά νερά τις προάλλες με το λανσάρισμα του Απόλυτου Τηλεφώνου, όπως ο ίδιος το ονομάζει και την Τετάρτη είχε την ευκαιρία να πει λίγο περισσότερα για τις φιλοδοξίες του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους σε εκδήλωση του Wired στη Νέα Υόρκη, ο Rubin, γνωστός και ως “πατέρας του Android”, υποστήριξε επί της ουσίας ως ούτε η Apple ούτε η Samsung παράγουν ουσιαστική καινοτομία και πως έχουν και οι δύο επαναπαυτεί στις δάφνες τους. Ο ίδιος, λοιπόν, θεωρεί πως η στιγμή είναι κατάλληλη για να “μπει σφήνα” μεταξύ των δύο και την ίδια άποψη φαίνεται να υποστηρίζουν και κάποιιοι χρηματοδότες, που στηρίζουν τον Rubin με αποτέλεσμα η αξία της Essential, της εταιρείας που έχει δημιουργήσει, να αγγίζει αυτή τη στιγμή το ένα δισ. δολάρια.

Ο Rubin λέει πως θέλει να κάνει τα πράγματα πιο απλά για τους χρήστες. Θέλει να τους (και μας, βέβαια) απαλλάξει από τον βραχνά των καλωδίων και των διαφόρων τύπων υποδοχών και των εξαρτημάτων.

Θέλει, επίσης, να δημιουργήσει ένα ψηφιακό οικοσύστημα όπου το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας του, το Ambient OS, θα γεφυρώνει μεταξύ τους το iOS και το Android, καταργώντας τους σημερινούς περιορισμούς και τις απαγορεύσεις.

Το σχέδιο ακούγεται καλό, η υλοποίηση θα είναι το ζητούμενο και, βέβαια, η αντίδραση των μεγάλων παιδιών της αγοράς.

ANDROID,IOS,ANDY RUBIN,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home