Η Apple παρουσιάζει

Deasy @ 06.06.2017
Η Apple παρουσιάζει
Από τόσο κοντά το HomePod μοιάζει με τεράστια κουβαρίστρα

Το ετήσιο συνέδριο της Apple, γνωστό ως WWDC, είχε ένα αρκετά πλούσιο μενού, πάμε να τα δούμε επί τροχάδην, ο κατάλογος, ως είθισται άλλωστε, δεν περιορίζεται σε δύο ή τρία μόνο πιάτα.

Το WWDC 2017 είναι το συνέδριο στο οποίο η εταιρεία παρουσίασε το HomePod ένα “ευφυές ηχείο” που μπορεί να συνδυαστεί με άλλα ηχεία και να αναπαράγει μουσική, ενώ μέσω της Siri ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές, στο πρότυπο του Amazon Echo ή του Google Home. Το ηχείο της Apple θα διατίθεται σε λευκο και ανθρακί και θα πωλείται έναντι 350 δολαρίων, τιμή αλμυρότατη αν σκεφτείς πως τα ανταγωνιστικά προϊόντα της Amazon και της Google (που, πάντως, είναι πρωτίστως “βοηθοί” και δευτερευόντως συσκευές για να ακούς μουσική) κοστίζουν αντίστοιχα 180 και 110 δολάρια.

Στο MacOS έχουμε το νέο High Siera που έρχεται με διάφορες λειτουργίες, μία που μάλλον θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως είναι το μπλοκάρισμα της αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο στη νέα έκδοση του Safari. Ο browser της Apple θα “μαθαίνει” επίσης από τη συμπεριφορά του χρήστη για να περιορίσει την ανταλλαγή διαφημιστικών πληροφοριών μεταξύ των sites. Η νέα έκδοση θα έχει επίσης καλύτερη αναγνώριση προσώπων στο πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών και επιπλέον τεχνικά καλούδια, οι κάτοχοι υπολογιστών της Apple θα πρέπει να περιμένετε το φθινόπωρο για τα περαιτέρω.

Μιλώντας για λειτουργικά συστήματα, στο iOS 11 (βρε πώς περνά ο καιρός) έχουμε τη δυνατότητα αποστολής και λήψης χρημάτων, αρκεί και οι δύο που μετέχουν στη συναλλαγή να έχουν iPhone. Επίσης, βελτιώνεται η Siri με σταδιακή δυνατότητα μετάφρασης , ενώ στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος οι απαιτητικοί χρήστες θα βρουν μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων.

Από πλευράς συσκευών ανακοινώθηκαν ένα νέο iPad Pro με οθόνη 10,5 ιντσών και νέα iMac, όχι iPhone 7s δεν παρουσιάστηκε, όλα δείχνουν πως πάμε ολοταχώς για φθινοπωρινά αποκαλυπτήρια του iPhone 8.

APPLE,IPAD PRO,MACOS,IOS 11,HOMEPOD,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home