Παρουσιάστηκε το HTC U11

Deasy @ 17.05.2017
Παρουσιάστηκε το HTC U11

Ασκώντας πίεση στα πλευρικά σημεία του νέου HTC U11 έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις διάφορες λειτουργίες, ένα χαρακτηριστικό που αναμφισβήτητα διαφοροποιεί το καινούριο smartphone της HTC από οποιαδήποτε άλλη συσκευή της αγοράς. Το HTC U11 παρουσιάστηκε προχθές και αποτελεί τη νέα κορυφαία πρόταση της εταιρείας. Χάρη στο Edge Sense, η συγκεκριμένη συσκευή προσφέρει την ευχέρεια στον κάτοχό της να ανοίγει εφαρμογές και λειτουργίες, να τραβάει φωτογραφίες με τον πολύ εύκολο τρόπο που περιγράψαμε προηγουμένως.

Ένα ακόμα διαφορετικό στοιχείο που φέρνει το HTC U11 είναι η υποστήριξη της φωνητικής βοηθού Amazon Alexa. Έτσι σε όσους αρέσει αυτός ο νέος τρόπος διάδρασης με τη συσκευή, με το HTC U11 έχουν στη διάθεσή τους δύο φωνητικούς βοηθούς, αφού σαν smartphone με Android ενσωματώνει και την αντίστοιχη βοηθό της Google, Google Assistant (όπου είναι διαθέσιμη βεβαίως).

Το HTC U11 διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 835, RAM 4GB, ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε κάποιες αγορές (λογικά η Ελλάδα δεν θα είναι μία από αυτές) θα είναι διαθέσιμη και μια ακόμα έκδοση με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Το νέο smartphone είναι εξοπλισμένο με QHD Super LCD οθόνη (Gorilla Glass 5), κάμερα ανάλυσης 12 MP, τεχνολογίας UltraPixel και με διάφραγμα φακού f1.7, με δυνατότητα εγγραφής 4K video. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του DxOMark που καταγράφει τις φωτογραφικές δυνατότητες όλων των συσκευών, το HTC U11 συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία που έχει καταγραφεί σε κινητό μέχρι στιγμής.

Το HTC U11 θα κοστίζει 749 ευρώ.

 

HTC U11,SMARTPHONES,HTC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home