Νέα gaming laptops από την Alienware

Deasy @ 19.12.2016
Νέα gaming laptops από την Alienware

Τα πρώτα laptops της Alienware που είναι συμβατά με εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας είναι διαθέσιμα πλέον και στην Ελλάδα. Η νέα σειρά των φορητών υπολογιστών αποκλειστικά για τους gamers διαθέτει την οικογένεια GPUs NVIDIA GeForce GTX 10-Series, παρέχουν απόδοση γραφικών επιπέδου desktop για βελτιωμένες δυνατότητες και ρεαλιστικό gameplay, ενώ αξιοποιούν νέα υλικά κατασκευής για τη βελτίωση της θερμικής διαχείρισης. Συγκεκριμένα, η Alienware έχει προχωρήσει στην προσθήκη χαλκού στο μοναδικό στο είδος του σύστημα θερμικής απαγωγής, βελτιώνοντας τις δυνατότητες ψύξης, τόσο για τον επεξεργαστή όσο και για τη μονάδα γραφικών, ενώ σε συνδυασμό με τη νέα σχεδίαση «hinge-forward», o εξαερισμός είναι σε θέση να αυξάνει την απόδοση, καθώς η περισσότερη θερμική απαγωγή κατευθύνεται προς τα επάνω και προς τα πίσω.

Το ολοκαίνουριο πληκτρολόγιο Alienware TactX, διαθέτει βελτιστοποιημένο φωτισμό RGB LED για τα πλήκτρα, αλλά και πλήρη διαδρομή πληκτρολόγησης 2,2mm με απίστευτη αίσθηση, αλλά και ενίσχυση της ανθεκτικότητας χάρη στη χρήση ατσαλιού. Η χρήση κραμάτων αλουμινίου και μαγνησίου, βελτιώνουν την ποιότητα της σχεδίασης και την ακαμψία, ενώ το φινίρισμα αποτρέπει τα κατάλοιπα από δαχτυλιές και επιτείνει το άγριο look αυτών των laptops. Η νέα σχεδίαση των ηχείων, βελτιώνει την έξοδο του ήχου και περιλαμβάνει, εσωτερικά, έξυπνους ενισχυτές που παρακολουθούν τις ηχητικές κυματομορφές και αξιοποιούν τη θερμική ροή του αέρα για την ενίσχυση του ήχου. Αυτές οι βασικές αλλαγές στη σχεδίαση, βοήθησαν στην αντιμετώπιση της εκπληκτικής απόδοσης των κορυφαίων υποσυστημάτων και επιτρέπουν στα laptops να είναι ακόμη λεπτότερα από τους προκατόχους τους.

Alienware 17: Το νέο Alienware 17 δίνει έμφαση στο μέγεθος της οθόνης, την απόδοση του gaming και την πλούσια εμπειρία. Το κορυφαίο αυτό notebook ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στους υπερχρονισμένους επεξεργαστές Intel Core i7 k-series και τη μνήμη DDR4 με ταχύτητα μέχρι 2667 MHz, παρέχοντας επιπλέον τη δυνατότητα προαιρετικής προσθήκης αισθητήρα IR Tobii με τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών, που προσφέρει νέες δυνατότητες χειρισμού, ανάλογα με το που κατευθύνει ο χρήστης το βλέμμα του. Επιτρέπει στους gamers να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με τη νέα εφαρμογή Overwolf, η οποία αναπαράγει τις εναλλαγές του βλέμματος, ώστε οι παίκτες να έχουν μια εικόνα του που ακριβώς βλέπουν στο παιχνίδι, όταν παίζουν, και με αυτόν τον τρόπο να εντοπίσουν τα λάθη τους και την επόμενη φορά να εστιάσουν τη ματιά τους στις ευκαιρίες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να συντρίψουν τους αντιπάλους τους. Η Tobbi συνεργάζεται με την Alienware για την προσθήκη αποκλειστικών χαρακτηριστικών όπως, ενισχυμένη ανίχνευση παρουσίας που συνδέεται με τις εμβληματικές ζώνες φωτισμού AlienFX. – ολόκληρο το σύστημα φωτισμού LED αλλάζει, ανάλογα με το που κοιτάζει ο χρήστης. Μόνο στο σύστημα της Alienware η κάμερα της Tobii δίνει τη δυνατότητα ανίχνευσης του βλέμματος και επιτρέπει την καταγραφή και εξαγωγή των ακολουθιών του βλέμματος, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, μπορεί να αντιληφθεί την παρουσία και την προσήλωση του παίκτη πάνω σε διάφορα στοιχεία της συσκευής, κλειδώνοντάς την όταν αυτός απομακρυνθεί. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά, βοηθούν στη βελτιστοποίηση της ισχύος, της απόδοσης και της ασφάλειας.

Alienware 15: Το νέο Alienware 15 ισορροπεί την ανάγκη για απόδοση αλλά και για φορητότητα, απευθυνόμενο στους gamers που θέλουν και τα δύο. Συμπυκνώνει περισσότερη δύναμη σε λεπτότερο σασί και έρχεται εφοδιασμένο με επιλογές γραφικών, τόσο από την AMD, όσο και από την NVIDIA, περιλαμβάνοντας την εντυπωσιακή, VR-ready NVIDIA GeForce GTX 1060. Είναι εφοδιασμένο, ως στάνταρ, με οθόνη 15.6” FHD, IPS Anti-Glare, μέγιστης φωτεινότητας 300-nits, ενώ μπορεί να παραγγελθεί με οθόνη FHD 120Hz και τεχνολογία NVIDIA G-Sync για εξαιρετικά ομαλά και συγχρονισμένα frame rates ή με οθόνη τύπου UHD IGZO για αναλύσεις επιπέδου 4k. Η εξαιρετική του μπαταρία ιόντων λιθίου 68 watt-hour το κρατά σε λειτουργία επί μακρόν, ενώ μπορεί να αλλαχτεί με ακόμη μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία 99 watt-h για ακόμη περισσότερο χρόνο αυτονομίας.

 

Πλούσιες επιλογές Gaming

Ο ενισχυτής γραφικών Alienware Graphics Amplifier, είναι σχεδιασμένος για να εκτοξεύσει το mobile gameplay σε ταχύτητες warp, συνδεόμενος με τα Alienware laptops. Είναι βολικός στο μέγεθος ώστε να χωρέσει σε ένα τυπικό σακίδιο, αλλά αρκετά ισχυρός ώστε να μεταμορφώσει το mobile gaming και να χαρίσει ποιότητα 4Κ και ακόμα καλύτερη.

Ιδανικές προσθήκες για τον ενισχυτή γραφικών και γενικά όλα τα συστήματα της Alienware αποτελούν οι οθόνες της Dell, οι οποίες ανήκουν στις κορυφαίες οθόνες στον κόσμο.

Το μοντέλο Dell S2716DG είναι ένα εντυπωσιακό Gaming Monitor 27 ιντσών, με σχεδίαση edge-to-edge και ανάλυση QHD (2560x1440 στα 144 Hz), ταχύτατη απόκριση και υποστήριξης της τεχνολογίας NVIDIA G-Sync technology.
Το νέο Dell 24 Gaming Monitor (S2417DG) χαρίζει επίσης κρυστάλλινα γραφικά ανάλυσης QHD και συμβαδίζει με την ταχύτητα των gamers, αφού το input lag είναι ανύπαρκτο και η απόκριση του panel περιορίζεται στο 1 ms, δίνοντας στον παίκτη ένα αποφασιστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Το Dell UltraSharp 34 Curved Monitor (U3417W), προσφέρει τα πλεονεκτήματα του κυρτού πλαισίου και των οθονών ultra-wide, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς προσφέρει ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Είναι η ιδανική οθόνη για παιχνίδια που ωφελούνται από εκτεταμένη περιφερειακή όραση, ενώ παράλληλα, προσδίδει κινηματογραφική διάσταση στον ήχο, χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία 18W.

ALIENWARE 17,ALIENWARE 15,LAPTOP,DELL,ALIENWARE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home