Ξεκίνησε η διάθεση του XPS 13 στην ελληνική αγορά

Deasy @ 07.11.2016
Ξεκίνησε η διάθεση του XPS 13 στην ελληνική αγορά

Διαθέσιμο είναι και στην ελληνική αγορά το νέο μικρό laptop της Dell, XPS 13, μια πρόταση που συνδυάζει προηγμένη αισθητική και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής περιλαμβάνονται:

- Νέοι, ισχυροί επεξεργαστές 7ης γενιάς Intel Core.

- Νέα, μεγαλύτερη μπαταρία 60WHr, που αποδίδει μεγαλύτερη διάρκεια, μέχρι και 22 ώρες για οθόνη FHD και μέχρι 13 ώρες σε οθόνη QHD+.

- Νέα τεχνολογία Killer 1535 Wireless-AC για γρήγορη και σταθερή σύνδεση WiFi.

- Την premium οθόνη InfinityEdge, πρακτικά χωρίς περιθώρια, σε αναλύσεις Full HD ή UltraSharp QHD+, που παρέχεται αποκλειστικά από την Dell.

- Εκπληκτική οθόνη 13,3 ιντσών σε πλαίσιο 11 ιντσών.

- Το μικρότερο notebook 13 ιντσών, μικρότερο κατά 17% από ανταγωνιστικά μοντέλα. Βάρος που ξεκινά από τα 1,2 κιλά και πάχος που κυμαίνεται μεταξύ 9 και 15 χιλιοστών.

- Προηγμένη ποιότητα κατασκευής με χρήση κατεργασμένου αλουμινίου, ανθρακονημάτων και Corning Gorilla Glass, για απίστευτη ανθεκτικότητα και μοναδική αισθητική.

- Νέα απόχρωση Rose Gold.

Τα παραπάνω στοιχεία του XPS 13 συμπληρώνονται με τη μοναδική υπηρεσία Dell Premium Support, που συνδυάζει προληπτική αυτοματοποιημένη υποστήριξη και πρόσβαση 24/7 σε εξειδικευμένους τεχνικούς, τεχνική υποστήριξη στο χώρο του πελάτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά από απομακρυσμένη διάγνωση, και υποστήριξη τόσο για ζητήματα hardware, όσο και για software.

H ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης του XPS 13 φθάνει τα 1.799 ευρώ.

DELL XPS 13,LAPTOP,Φορητοί Υπολογιστές,DELL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home