700.000 επένδυση στο Pockee

Deasy @ 25.02.2016
700.000 επένδυση στο Pockee

Mια νέα επένδυση ύψους 700.000 ευρώ από την VentureFriends και ιδιώτες επενδυτές, εξασφάλησε το Pockee.

Ήδη, περισσότεροι από 130.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής την εφαρμογή Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές supermarket που τους προσφέρει. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και από το web στο pockee.com, χωρίς να χρειάζεται χρήση smartphone, ενώ έχει εμπλουτιστεί με σημαντικές επιπλέον λειτουργίες, όπως η δημιουργία λίστας αγορών με δυνατότητα άμεσου υπολογισμού του χρηματικού οφέλους, κοινής χρήσης με κοντινά πρόσωπα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Στο Pockee μπορεί να βρει κάποιος προσφορές περισσότερων από 40 εταιριών που πωλούν τα προϊόντα τους στα supermarket, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερα από 1.800 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα μάλιστα η ομάδα του Pockee θα εμπλουτίσει τόσο τα προϊόντα που συμμετέχουν αλλά και τα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το νέο κεφάλαιο που συγκέντρωσε το Pockee αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ώστε να εδραιώσει την παρουσία στην Ελλάδα, καθώς και να κάνει το πρώτο βήμα προς μια μεγάλη αγορά του εξωτερικού.

Pockee,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,STARTUPS,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home