Νέα μοντέλα Dell XPS

Deasy @ 29.12.2015
Νέα μοντέλα Dell XPS
Dell XPS 15

Άμεσα διαθέσιμα θα είναι και στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα της σειράς XPS της Dell, συμπεριλαμβανομένων των εντυπωσιακών ultra-mobile XPS 13 και XPS 15 laptop. Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας XPS σε συστήματα ανώτερης αισθητικής και λειτουργικότητας, οι ανανεωμένες προτάσεις έχουν στόχο να προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές laptops για τους καταναλωτές, αξιοποιώντας την ισχύ των επεξεργαστών 6ης γενιάς Intel Core, αλλά και προηγμένου hardware, οδηγώντας σε μια βελτιωμένη εμπειρία των Windows 10.

Η νέα σειρά συστημάτων XPS εγκαινιάζει πολλαπλές «πρωτιές» στις αντίστοιχες προϊοντικές κατηγορίες – από επαναστατικά form factors, εντυπωσιακές οθόνες, υψηλή ενεργειακή αυτονομία και ακόμη περισσότερα – μένοντας πιστή στην παράδοση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία computing. Τα XPS 13 και 15 διαθέτουν ανώτερης ποιότητας και πολύ χαμηλούς βάρους υλικά, όπως ανθρακονήματα και κατεργασμένο αλουμίνιο, ενώ όλη η σειρά XPS διαθέτει επιλογές για επίστρωση οθόνης Corning Gorilla Glass NBT, όσον αφορά στα μοντέλα με υποστήριξη αφής. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας στοιχεία από τη σειρά Latitude, τα XPS laptops προσφέρουν ανώτερα επίπεδα διαχειρισιμότητας, ενώ διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας για την κατηγορία τους. Το νέο  χαρτοφυλάκιο XPS απευθύνεται σε απαιτητικούς καταναλωτές, για εργασία αλλά και διασκέδαση, με χαρακτηριστικά όπως τεχνολογία Thunderbolt 3, που επιτρέπει docking με ένα καλώδιο και μέχρι και 8πλάσια ταχύτητα σύνδεσης από το USB 3.0, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα Latitude docking (θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2016). Επιπλέον, τα XPS laptops συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα της Dell, σχεδιασμένα με επιλεγμένα υλικά και προσφερόμενα μέσα σε συσκευασίες ανακυκλώσιμες και κατάλληλες για κομποστοποίηση, βάζοντας στο επίκεντρο τη φροντίδα για το περιβάλλον.

- XPS 13 – Έρχεται εφοδιασμένο με επεξεργαστές και γραφικά 6ης γενιάς Intel Core, μεγαλύτερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο (μέχρι και 1TB PCIe SSD και 16GB RAM,) και Thunderbolt 3. Το XPS 13 διατηρεί τον τίτλο του μικρότερου  laptop 13 ιντσών στον κόσμο, ενώ πλέον είναι και το πρώτο με, πρακτικά χωρίς περιθώρια, οθόνη InfinityEdge. Προσφέρει αυτονομία 18 ωρών και 14 λεπτών με την οθόνη FHD, η οποία είναι η ανώτερη δυνατή ανάλυση σήμερα, σε laptop 13 ιντσών.

- XPS 15 – Μετά την επιτυχία του XPS 13, η Dell προσφέρει την πρώτη, πρακτικά χωρίς περιθώρια, οθόνη InfinityEdge και σε ένα laptop 15 ιντσών, καθιστώντας το, το μικρότερο laptop της κατηγορίας στον κόσμο, με πάχος μόλις 11-17mm  και βάρος που ξεκινά από τα 1,78kg. Το XPS 15 διαθέτει επιπλέον επιλογή για οθόνη UltraSharp 4K Ultra HD (3840 x 2160), που είναι και η μόνη οθόνη που προσφέρει 100% κάλυψη Adobe RGB σε laptop. Η κορυφαία απόδοσή του υποστηρίζεται από επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Core (μέχρι και i7 Quad Core), γραφικά NVIDIA GeForce GTX 960M (2GB GDDR5), υψηλής απόδοσης μνήμης μέχρι και 16GB στα 2133 MHz, μέχρι και 1TB hard drive ή 1TB PCIe SSD, και Thunderbolt 3. Επιπροσθέτως, η ενεργειακή αυτονομία του XPS 15 αγγίζει τις 17 ώρες με οθόνη FHD.

 

Dell XPS Essential Accessories

Τα νέα, ειδικά αξεσουάρ που συγκαταλέγονται στο χαρτοφυλάκιο XPS, προσφέρουν ακόμη περισσότερη ισχύ, αυτονομία, ευελιξία σύνδεσης και καλύτερο επίπεδο ασφάλειας και παραγωγικότητας, είτε εν κινήσει ή στο γραφείο:

Dell Dock WD15: τροφοδοτεί και συνδέει τα XPS laptops μέχρι και σε δύο Full HD displays και πέντε ακόμη περιφερειακές συσκευές και αναβαθμίζει την απόδοση απεικόνισης, με ένα USB Type-C καλώδιο, που παρέχει τροφοδοσία, Ethernet, ήχο, USB και εικόνα. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει το 2016.

Dell Power Companion: τροφοδοτεί και συνδέει τα XPS laptops μαζί με κινητά και tablets, εν κινήσει. Το Dell Power Companion  προσφέρει ισχύ μπαταρίας 12.000 mAh για το XPS 13, 18.000 mAh για το XPS 15. Επεκτείνει την αυτονομία του XPS 13 για μέχρι και 10 επιπλέον ώρες και την αντίστοιχη του XPS 15 για εννέα επιπλέον ώρες.

Dell Premier Sleeve: Διατηρεί τα XPS 13 και 15 προστατευμένα, χάρη σε ένα κομψό, ειδικό περίβλημα, μέσα ή έξω από τη θήκη. (S για το XPS 13, M για το XPS 15).

Dell Adapter - USB Type-C σε HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0: Συνδέει το XPS με πολλαπλές συσκευές – projectors, τηλεοράσεις, οθόνες και Ethernet, με ένα καλώδιο. Αναμένεται σύντομα η διάθεσή του.

Dell Bluetooth Mouse - WM615: Συνδυάζει υψηλή απόδοση και προηγμένη σχεδίαση, άνεση και μέγιστη φορητότητα και μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα εν κινήσει.

DELL XPS 13,DELL XPS 15,LAPTOP,DELL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home