Μy Alpha wallet με Tap 'n Pay

Καθημερινές πληρωμές με τη χρήση του smartphone από την Alpha Bank.

Deasy @ 11.12.2017
Μy Alpha wallet με Tap 'n Pay

Μια σύγχρονη εμπειρία πληρωμών έρχεται να προσφέρει η νέα υπηρεσία της Alpha Bank Tap ‘n Pay, που προσφέρει τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου.

Το my Alpha wallet με Tap 'n Pay αποτελεί την επόμενη γενιά πληρωμών, που επιτρέπει στους Πελάτες να πληρώνουν με το κινητό τους, στα τερματικά αποδοχής καρτών (POS) με το σήμα contactless, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χρησιμοποιώντας όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες εκδόσεως Alpha Bank. Σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές που υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές με το κινητό τηλέφωνο και για τα τρία μεγάλα σχήματα πληρωμών (Visa, Mastercard και American Express).

Το my Alpha wallet με Tap 'n Pay είναι διαθέσιμο για κάθε Android smartphone (εκδόσεως τουλάχιστον 4.4.2), με δυνατότητα NFC. Ο πελάτης της Τράπεζας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή από το Play Store και να ενεργοποιήσει το Tap ‘n Pay για τις κάρτες που επιθυμεί, δημιουργώντας τον τετραψήφιο μυστικό κωδικό (mPIN) για τη χρήση της υπηρεσίας. 

ALPHA BANK,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,TAP 'N PAY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home