Τρεις ημέρες πριν από την τελευταία σεζόν του House of Cards

Deasy @ 30.10.2018
Τρεις ημέρες πριν από την τελευταία σεζόν του House of Cards

Είναι η τηλεοπτική σειρά πάνω στην οποία χτίστηκε και σε ένα μεγάλο βαθμό ο «μύθος» του Netflix. Ήταν 1 Φεβρουαρίου 2013 όταν η αμερικανική τηλεοπτική πλατφόρμα αποφασίζει να κάνει πράξη κάτι που μέχρι τότε έμοιαζε με ουτοπικό σενάριο. Να διαθέσει μια παραγωγή δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων αποκλειστικά μέσω του Internet, σπάζοντας την παραδοσιακή αλυσίδα διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου και ταυτόχρονα να προσφέρει όλα τα επεισόδια της σειράς μαζεμένα. Όχι ένα την εβδομάδα, όλα μαζί. Μια κίνηση που έμελλε να ανατρέψει τις τηλεοπτικές μας συνήθειες και το τοπίο της τηλεόρασης.

Η κίνηση αυτή, η δημοτικότητα των δημιουργών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και βέβαια η καλή ποιότητα της παραγωγής αποτέλεσαν τα συστατικά για τα οποία το House of Cards θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο σημαντικές τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών, με το τηλεοπτικό κοινό να ανυπομονεί κάθε σεζόν για να παρακολουθήσει τη νέα πλεκτάνη που έχει στήσει (μαζί ή ξεχωριστά) το δαιμόνιο ζευγάρι Φράνσις και Κλερ Άντεργουντ. Φέτος, στην τελευταία σεζόν της σειράς, τα ηνία της πολιτικής σκηνής στις ΗΠΑ πάνε αποκλειστικά στην Κλερ Άντεργουντ, αφού ο Κέβιν Σπέισι «εκδιώχθηκε» από την σειρά ΄μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικο και όσα, καθόλου ευχάριστα, ακολούθησαν.

Με τον Φράνσις «νεκρό», η Κλερ γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ και το σίγουρο είναι ότι «δεν θα κρατήσει το στόμα της κλειστό», όπως εμφανίζεται να λέει σε ένα από τα trailer για τη νέα σεζόν. Άλλωστε εδώ και πέντε χρόνια δεν ήταν ποτέ ήσυχη για να μείνει τώρα στη γωνιά της. «Δεν θα δέχομαι πια εντολές για τις ενέργειες μου» εμφανίζεται να λέει σε μια άλλη σκηνή στον Νταγκ τον πιστό συνεργάτη του Φράνσις, ο οποίος στην αμέσως επόμενη σκηνή απαντάει στην ερώτηση ποιον φοβάται περισσότερο: «εκείνη».

Η Κλερ Άντεργουντ θα φέρει σαρωτικές αλλαγές. «Αυτό είναι το σπίτι μου και θέλω να φύγετε όλοι» δηλώνει αφ’ υψηλού στην αίθουσα ενός πολιτικού συμβουλίου, όπως βλέπουμε σε μια άλλη σκηνή.

Τι έχει στο μυαλό της η Κλερ Άντεργουντ; Θα καταφέρει να το υλοποιήσει; Ποιο θα είναι τελικά το φινάλε του House of Cards;

Η τελευταία σεζόν του House of Cards θα προβληθεί σε τρία μόλις εικοσιτετράωρα, από το Netflix. Οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν τρεις τρόπους για να παρακολουθήσουν τη σειρά. Όσοι είναι συνδρομητές Netflix την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου μπορούν να πατήσουν απλά το play. Το ίδιο ισχύει για τους συνδρομητές Wind Vision εφόσον εγγραφούν και στην πλατφόρμα του Netflix. Τέλος, ο τελευταίος κύκλος θα προβληθεί και από την Cosmote TV, με εβδομαδιαία επεισόδια, κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ, αρχής γενομένης από την επόμενη 4 Νοεμβρίου.

HOUSE OF CARDS,NETFLIX,WIND VISION,COSMOTE TV,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home