Η πρώτη ανοικτή δημοπρασία τέχνης με κρυπτονομίσματα

Ένας πίνακας του Andy Warhol το αντικείμενο της δημοπρασίας.

Η πρώτη ανοικτή δημοπρασία τέχνης με κρυπτονομίσματα
Όταν του χρόνου, στις 20 Ιουνίου, ξεκινήσει η δημόσια δημοπρασία για τις «14 μικρές ηλεκτρικές καρέκλες», το έργο του διάσημου pop artist Andy Warhol, θέση εκκίνησης στη «διαγωνιστική διαδικασία» δεν θα πάρουν μόνο οι έμποροι τέχνης και οι συλλέκτες. Την ίδια θέση αναμένεται να πάρουν και αρκετοί κάτοχοι bitcoin, οι οποίοι για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μέσω δημοπρασίας ένα έργο τέχνης.

Η τιμή του συγκεκριμένου έργου του Andy Warhol εκτιμάται από τον οίκο δημοπρασιών στα 5,3 εκατομμύρια δολάρια. Όσοι συμμετέχουν στην δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο θα έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν τους νέους ιδιοκτήτες όχι του συνόλου του έργου αλλά σε ποσοστό 49% (εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το έργο)

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα υποβάλλουν προσφορές με τη χρήση ψηφιακών πιστοποιητικών χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και Ethereum. Αν λοιπόν είστε φίλος της τέχνης, οπαδός του διάσημου pop artist και κάτοχος (πολλών είναι η αλήθεια) κρυπτονομισμάτων τον ερχόμενο Ιούνιο έχετε μια ευκαιρία. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στο μέλλον…

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΤΕΧΝΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home