Ανακοινώσεις παρόχων για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας στις πληγείσες περιοχές

Deasy @ 24.07.2018
Ανακοινώσεις παρόχων για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας στις πληγείσες περιοχές
Φωτογραφία του Νίκου Καλογερίκου που ανέβηκε στο Facebook χθες από παραλία στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.

Στην πρώτη αντίδραση στήριξης προς τους συνδρομητές τους στις πληγείσες περιοχές των καταστροφικών πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής και της Κινέτας προχώρησαν οι Cosmote, Wind και Vodafone (και Cyta, που είναι πλέον θυγατρική της).

Συγκεκριμένα οι τρεις εταιρείες ανακοίνωσαν ότι προχωρούν στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών επικοινωνίας των συμπολιτών μας προσφέροντας 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, σε όλους τους συνδρομητές κινητής για τις δύσκολες επόμενες ημέρες μέχρι τις 31 Ιουλίου (Vodafone -και Cyta προσφέρουν επιπλέον και 500 SMS). 

Επιπλέον, η Cosmote και η Vodafone προσφέρουν 1GB προς όλους τους συνδρομητές κινητής για τις επόμενες πέντε ημέρες, η Wind από την πλευρά της 1,5GB ενώ αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις Cosmote (σταθερής, κινητής και τηλεόρασης) Wind και Vodafone (κινητή, σταθερή) στις πληγείσες περιοχές (για την Cosmote μέχρι 24 Σεπτεμβρίου, για Wind και Vodafone μέχρι 31 Αυγούστου). Τέλος, όπως ανακοίνωσε η Cosmote οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των  περιοχών θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα καρτοτηλέφωνα, για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά, έως και τις 31/7.

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο και η Nova (18:00) σύμφωνα με την οποία παγώνει τη φραγή σε συνδρομητές internet, τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης, στις πληγείσες περιοχές, προσθέτοντας ότι οι συνδρομητές που λόγω των πυρκαγιών έχουν υποστεί βλάβες στην εγκατάσταση ή στον εξοπλισμό τους  (δορυφορικό κάτοπτρο, αποκωδικοποιητή, router)  θα δικαιούνται, κατόπιν αιτήματός τους, δωρεάν επίσκεψη και αποκατάσταση της βλάβης (αντικατάσταση εξοπλισμού) από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Επίσης, σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση της Wind (25 Ιουλίου), τα καταστήματα της σε Ραφήνα (Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 5Α) και στα Μέγαρα (28ης Οκτωβρίου και Ξεκούκη) θα είναι ανοιχτά στις 25/07 έως τις 10 το βράδυ και θα διανέμουν είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες. Επίσης στα δύο καταστήματα υπάρχουν συσκευές διαθέσιμες για εξερχόμενες κλήσεις & όποιος χρειάζεται μπορεί επιτόπου να φορτίσει το κινητό του.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home