Μη βαράς την Apple

Και μη ρίχνεις κάτω τα φλούδια από τον πασατέμπο.

Μη βαράς την Apple

Πιο ψηλά, πιο γρήγορα, ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο γρήγορα, κάποια στιγμή έρχεται η στιγμή που δεν θα μπορείς άλλο και οι θεατές θα σε γιουχάρουν.

Οι θεατές ρε φίλε, που το περισσότερο που μπορεί να έχουν τρέξει είναι δέκα μέτρα για να προλάβουν το μετρό και το ψηλότερο που πήδηξαν να ήταν καμία μάντρα για να δουν καμιά συναυλία.

Όχι πως η Apple χρειάζεται υπεράσπισης αλλά το να την καταχεριάζουν οι ανά τον πλανήτη χρηματιστηριακοί αναλυτές (δεν έχω πρόβλημα με τους χρηματιστηριακούς αναλυτές, έχω φίλους που είναι χρηματιστηριακοί αναλυτές, αλλά δεν μου αρέσει να προκαλούν) επειδή λέει ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις θα είναι κάτω των εκτιμήσεων λόγω κυρίως της Κίνας, σαν να πάει πολύ.

Δηλαδή κάπου όπα ρε φίλε που ζεις με τα λεφτά των άλλων, η Apple επαναπροσδιόρισε το κινητό τηλέφωνο το 2007 με το πρώτο iPhone και επειδή μπορεί να μη θυμάσαι τι έφαγες χθες, να σου πω μιας και το 'χω εύκαιρο πως εκείνο τον καιρό αν έλεγες στους μεγάλους κατασκευαστές τηλεφώνων για μεγαλύτερες οθόνες σου έλεγαν "αδενγίνεται" (μια λέξη αυτό). Έβγαλε το iPhone και ξαφνικά ολοι είδαν πως γίνεται και πώς γίνεται - να λέμε του στραβού το δίκιο η Apple ήταν που ξεστράβωσε τον κλάδο αν είναι κανένας άλλος μάγκας στην περιοχή να προσπαθήσει πολύ ευχαρίστως.

Η Apple είχε στερέψει από έμπνευση κάπου μεταξύ Retina και Siri γωνία, από εκείνο το σημείο και μετά περιορίστηκε σε μικρότερης σημασίας ανανεώσεις της σειράς, ασχέτως τώρα που οι χρηματιστηριακοί αναλυτές έσκιζαν τα βρακιά τους κάθε φορά που ο Tim Cook και η παρέα του παρουσίαζαν τα νέα μοντέλα.

Φυσικά και δεν μπορεί μια εταιρεία να βγάζει συνέχεια λαγούς από το ίδιο καπέλο, εδώ που τα λέμε ποιος μπορεί. Αλλά να σου την πέφτουν οι τύποι που η συμβολή τους περιορίζεται στο να πετάνε τα φλούδια από τον πασατέμπο στις κερκίδες, ε, πάει πολύ. Και τέλος πάντων άμα θες να βαρέσεις κανέναν μην του την πέφτεις όταν έχεις σκοντάψει, να'σαι άθρωπος ορέ. Γυρνάω στην κουζίνα που έχω μια σούπα, μιας και έμαθα πως σέρνονται κάτι γουρουνογρίππες λέει.

IPHONE,SMARTPHONES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home