Συνεργασία Baidu με την Χρυσός Οδηγός

Για την αγορά διαφημιστικών υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά.

Deasy @ 03.12.2014
Συνεργασία Baidu με την Χρυσός Οδηγός

Τη στρατηγική συνεργασία με τη Baidu για την αγορά διαφημιστικών υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά ανακοίνωσε η γνωστή ελληνική εταιρεία Χρυσός Οδηγός. Μια συνεργασία που έχει ως στόχο να προσφέρει την ευκαιρία στις ελληνικές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν αποτελεσματικά τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο, αναπτύσσοντας εμπορικές συνεργασίες. Χρησιμοποιώντας τις διαφημιστικές υπηρεσίες της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στην Κίνα, τομείς όπως ο τουρισμός αλλά και οι εξαγωγικές επιχειρήσεις αποκτούν πλέον ένα σημαντικό εργαλείο για να προσεγγίσουν την αγορά της τεράστια αγορά της Κίνας.

Μάλιστα, με αφορμή την ανακοίνωση της στρατηγικής αυτής συνεργασίας, πραγματοποιήθηκαν σειρά συναντήσεων των εκπροσώπων της Baidu στην Ευρώπη και στελεχών της εταιρείας Χρυσός Οδηγός με μέλη της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα με την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Νότη Μηταράκη καθώς και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την Οικονομική Συνεργασία με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας,  κο  Φώτη Προβατά του Τμήματος Διεθνούς Συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με φορείς του επιχειρείν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγορά της Κίνας και συγκεκριμένα, με τους Προέδρους και τα Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων καθώς και με στελέχη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στους οποίους παρουσιάστηκαν οι διαθέσιμες υπηρεσίες της Baidu για την Ελλάδα καθώς και οι δυνατότητες που παρέχει για την αποτελεσματικότερη προσέγγιση της αγοράς της Κίνας και της προώθησης των Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Baidu που ιδρύθηκε το 2000, είναι η μεγαλύτερη  μηχανή αναζήτησης (search engine) στην Κίνα και η 5η σε επισκεψιμότητα στον κόσμο. Η Baidu έχει σήμερα 531 εκατομμύρια χρήστες, ενώ οι ημερήσιοι ενεργοί επισκέπτες αγγίζουν τα 70 εκατομμύρια. Η μηχανή αναζήτησης της Baidu δέχεται περισσότερες από 6 δισεκατομμύρια αναζητήσεις την ημέρα, αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο 81,6% των συνολικών αναζητήσεων στην Κινέζικη αγορά, με «πρωταθλητές» τους κλάδους του τουρισμού, του αυτοκινήτου, τηλεφωνίας, καλλυντικών, σπιτιού, τυχερών παιχνιδιών, ηλεκτρονικών κ.α.

Εκτός όμως από τις αναζητήσεις, η Baidu διανέμει το 41% όλων των εφαρμογών για κινητά στην αγορά της Κίνας. Οι χρήστες της Baidu που πραγματοποιούν αναζητήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια το μήνα. Επίσης, μέσω της μηχανής αναζήτησης η Baidu τροφοδοτεί πάνω από το 60% των συνολικών θεάσεων όλων των ιστοσελίδων της Κίνας.

Ειδικά για την Ελλάδα, ο αριθμός των αναζητήσεων στην πλατφόρμα της Baidu αυξάνεται εντυπωσιακά από μήνα σε μήνα, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 7.000.000 αναζητήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις λύσεις από τον Χρυσό Οδηγό είναι διαθέσιμες στο adsolutions.xo.gr και στο τηλεφωνικό κέντρο του Χρυσού Οδηγού 800-110-1888.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home