TEDxAthens 2014: ραντεβού στις 15 Νοεμβρίου

Τη Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση του τελευταίου «πακέτου» εισιτηρίων

Deasy @ 31.10.2014
TEDxAthens 2014: ραντεβού στις 15 Νοεμβρίου

Έχοντας ως κεντρικό θέμα τα «Συμπεράσματα»  το 6ο κατά σειρά  TEDxAthens (#TEDxAth), επιστρέφει στις 15 Νοεμβρίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Στη σκηνή της θα βρεθούν περισσότεροι από 20 ομιλητές & 5 performers, οι οποίοι μέσα από τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες θα προσφέρουν έμπνευση στους εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Ανάμεσα στα ονόματα των ομιλητών που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνονται οι Τίτος Πατρίκιος (Έλληνας ποιητής και πεζογράφος), Φώτης Κατσικάρης (προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ),  Max Kriegleder (ερευνητής ρομποτικής),  Luke Harding (δημοσιογράφος, ανταποκριτής της Guardian και συγγραφέας), ενώ χθες ανακοινώθηκαν δύο ακόμα ονόματα: η Φωτεινή Τσαλίκογλου (δημοσιογράφος, συγγραφέας και καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) η  Kajsa Ekis Ekman (δημοσιογράφος και συγγραφέας από τη Σουηδία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 6ο TEDxAthens η οργανωτική ομάδα υιοθετεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.  Η διοργάνωση επιστρέφει στην παλαιότερη φόρμα της, καθώς θα διαρκέσει μόνο το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, ενώ άλλαξε και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων, αφού για πρώτη φορά, τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά με σειρά προτεραιότητας. Η διάθεση του τρίτου και τελευταίου πακέτου εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 03 Νοεμβρίου, περιλαμβάνοντας, σε περιορισμένο αριθμό, εισιτήρια και για ανέργους. Ωστόσο, όσοι δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event σε live stream μέσα από το site του event. Επιπλέον, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ένας ακόμη χώρος στην Αθήνα στον οποίο θα γίνεται ζωντανή μετάδοση του event, περιλαμβάνοντας ταυτόχρονα και ένα πλούσιο μενού από δρώμενα. Αυτόν τον χώρο μπορεί όποιος θέλει να τον επισκεφθεί δωρεάν εκείνη την ημέρα και να παρακολουθήσει το TEDxAthens.

TEDXATHENS 2014,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home