Επίσημο ντεμπούτο για την Gigabyte

Deasy @ 23.10.2014

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει για την είσοδο ενός νέου ονόματος, της Gigabyte στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των smartphones και χθες ήταν η στιγμή για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Οι νέες συσκευές αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Crypto και στην παρούσα φάση είναι διαθέσιμες στα καταστήματα των αλυσίδων Media Markt, Public, SanyoCom, Cosmodata, Cyta αλλά και σε διάφορα eshops. Από το δίκτυο διάθεσής τους απουσιάζουν στην παρούσα φάση τα καταστήματα των παρόχων κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο τα στελέχη της Crypto ανέφεραν ότι βρίσκονται σε συνομιλίες, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα και τις σχετικές εξελίξεις.

Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα πέντε μοντέλα της σειράς Gsmart, ενώ στο άμεσο μέλλον αναμένεται να προστεθούν ακόμα δύο μοντέλα. Ειδικότερα, στα παραπάνω καταστήμ ατα θα βρείτε τα:

T4: 89 ευρώ

Roma R2 Plus: 119 ευρώ

Arty A3: 149 ευρώ

Mika M2: 179 ευρώ

Saga S3: 219 ευρώ

Εκτός των smartphones, η Crypto διανέμει στην Ελλάδα και ένα νέο brand στην κατηγορία των tablets. Η σειρά Creev που είναι ήδη διαθέσιμη περιλαμβάνει τρία μοντέλα με πολύ προσιτή τιμή, στις 8 και 10,1 ίντσες. Ειδικότερα, τα νέα tablets είναι τα Q8000, Q8001 και Q1000.

SMARTPHONES,GIGABYTE,TABLETS,CRYPTO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home