Startupbootcamp στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

Deasy @ 19.09.2014
Startupbootcamp στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ολλανδικός πολύ γνωστός accelerator Startupbootcamp HighTechXL έρχεται στην Αθήνα, προσκαλώντας ελληνικές νέες επιχειρήσεις τεχνολογίας σε μια ημέρα παρουσιάσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στον συνεργατικό χώρο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Το Startupbootcamp HighTechXL πέρυσι αξιολόγησε 10 ελληνικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στην αντίστοιχη pitch day που διοργάνωσε στην Αθήνα και επέλεξε να επενδύσει σε δύο από αυτές, ανάμεσα σε περισσότερες απο 400 αιτήσεις από όλο τον κόσμο..

Το Startupbootcamp HighTechXL θα φιλοξενηθεί στο παλιό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας Philips στο Eindhoven της Ολλανδίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως υλικά προηγμένης τεχνολογίας, Διαδίκτυο των Πραγμάτων, επικοινωνία μηχανής προς μηχανή, καθαρή τεχνολογία, αυτόνομα οχήματα, εκτύπωση τριών διαστάσεων, τεχνολογίες ζωής, νανοτεχνολογία, μικροηλεκτρονική, ρομποτική, κλπ. Το πρόγραμμα εστιάζει είτε σε εταιρείες που έχουν αναπτύξει την ερευνητική τους εργασία σε προϊόν και αναζητούν να κλιμακώσουν τους επιχειρηματικούς και εμπορικούς τομείς της δραστηριοποίησής τους ή σε ομάδες που δεν έχουν μετασχηματίσει ακόμα την ιδέα τους σε εταιρεία αλλά έχουν κάποιο λειτουργικό πρωτότυπο ή εργαστηριακή απόδειξη λειτουργίας της τεχνολογίας τους.

Για την pitch day στην Αθήνα προσκαλούνται εταιρείες από όλη την Ελλάδα από τους παραπάνω τομείς να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής. Οι περισσότερα υποσχόμενες εταιρίες θα λάβουν πρόσκληση για να παρουσιάσουν την ιδέα τους μπροστά στα στελέχη του Startupbootcamp HighTechXL, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Philips Ελλάδας, κ. Παναγιώτη Μπάρα, τον πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα και εμπνευστή του Orange Grove, Γιαν Βερστέιχ και άλλους σημαντικούς ανθρώπους από το επενδυτικό και επιχειρηματικό οικοσύστημα της Αθήνας.

Οι εταιρείες/ιδέες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εταιρεία και τα προϊόντα που αναπτύσσουν μπροστά σε ένα πάνελ από διακεκριμένους Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές, καθώς και mentors του Startupbootcamp HighTechXL. Θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ένα ειλικρινές feedback από αυτούς, καθώς επίσης και να γνωρίσουν το νέο πρόγραμμα acceleration του Startupbootcamp HighTechXL και να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους δίκτυο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι αιτήσεις για την ημέρα παρουσιάσεων της Αθήνας κατατίθενται ηλεκτρονικά μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου εδώ.

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home