Επιχείρηση σκούπα στο Play Store

Deasy @ 09.04.2013
Επιχείρηση σκούπα στο Play Store

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 60.000 εφαρμογές διαγράφτηκαν από το Play Store μέσα στον προηγούμενο Φεβρουάριο, σηματοδοτώντας το μεγαλύτερο κύκλο διαγραφής εφαρμογών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Google. Ο τεράστιος όγκος των apps που δεν είναι πλέον διαθέσιμος στο Play Store δείχνει ότι εκτός από τις ενδεχόμενες διαγραφές εφαρμογών στις οποίες μπορεί να προχώρησαν οι ίδιες οι εταιρείες που βρίσκονται πίσω από την υλοποίησή τους, ένας μεγάλος όγκος αυτών των 60.000 διαγράφηκε απευθείας από τη Google.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόθεση της Google είναι να καθαρίσει το Play Store από εφαρμογές που δεν λειτουργούν σωστά, προσφέροντας τελικά μια καλύτερη εμπειρία στους χρήστες των Android smartphones/tablets όσον αφορά το επίπεδο ποιότητας των διαθέσιμων apps. Ένα από τα λίγα στοιχεία πλέον στα οποία υπερτερεί ακόμα το οικοσύστημα της Apple, έναντι του αντίστοιχου οικοσυστήματος του Android.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Google ακολουθεί μια διαφορετική πρακτική ελέγχου των εφαρμογών που ανεβαίνουν στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, σε σχέση με την Apple. Η τελευταία ελέγχει μία-μία τις εφαρμογές πριν ανέβουν στο App Store, ενώ η Google σκανάρει τις εφαρμογές μετά την «άνοδό» τους στο Play Store.    

ANDROID,PLAY STORE,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,MOBILE APPLICATION,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home