Σημαντική συμφωνία της Globo για τη Βόρειο Αμερική

Deasy @ 05.03.2013
Σημαντική συμφωνία της Globo για τη Βόρειο Αμερική

Τους καρπούς της παρουσίας της στο Mobile World Congress άρχισε ήδη να θερίζει η Globo, καθώς η εταιρεία υπέγραψε συνεργασία διανομής στη Βόρειο Αμερική με την Ingram Micro για τη λύση «GO!Enterprise - Enterprise Mobility in a Box» που παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης.

Με βάση τους όρους της συμφωνίας, η Ingram Micro Mobility θα ενεργήσει ως αποκλειστικός διανομέας στη Β. Αμερική της καινοτόμου λύσης της Globo, η οποία επιτρέπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κάνουν χρήση έως και 150 συσκευές, να λειτουργούν με ασφάλεια και να διαχειρίζονται  την BYOD (Bring Your Own Device ) πολιτική, μέσω της cloud υποδομής της ελληνικής εταιρείας.

Το προϊόν «GO!Enterprise - Enterprise Mobility in a Box» παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και η έναρξη της εμπορικής διάθεσής του αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων δύο μηνών.


* Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ingram Micro είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος διανομέας χονδρικής πώλησης τεχνολογίας και ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας λύσεων πληροφορικής, εξυπηρετώντας 145 χώρες σε έξι ηπείρους.

MOBILE WORLD CONGRESS,ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home