HOL: Στο «σύννεφο» το Χαμόγελο του Παιδιού

Deasy @ 03.12.2012
HOL: Στο «σύννεφο» το Χαμόγελο του Παιδιού

Στη στήριξη του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού» προχωράει η HOL, μέσω της οποίας θα παρέχονται τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες cloud στον κοινοφελή Οργανισμό.

Συγκεκριμένα, η hellas online θα προσφέρει συμμετρικό Internet 15Mbps πάνω από οπτική ίνα στο επιχειρησιακό κέντρο του Οργανιμού στο Μαρούσι και την υπηρεσία hol cloud από δύο virtual cloud servers για την εφαρμογή τoυ Amber Alert.

Η HOL θα προσφέρει ενοποιημένες υπηρεσίες διασύνδεσης δεδομένων, φωνής και εικόνας στα 26 παραρτήματα του Χαμόγελου του Παιδιού πανελλαδικά, παρέχοντας τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, φιλοξενίας Skype video conference με πολλαπλούς συμμετέχοντας για παροχή συμβουλευτικής υπηρεσίας στα σχολεία. Από την άλλη πλευρά, μέσω της υπηρεσίας hol cloud, η εφαρμογή Amber Alert θα αυτοματοποιεί και θα επιταχύνει τη διαδικασία ενημέρωσης των αρμόδιων φορέων, μειώνοντας δραστικά το χρόνο που απαιτείται για να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί διάσωσης ενός χαμένου παιδιού.

Τέλος, η hellas online θα φροντίσει και για το γιορτινό τραπέζι στα 11 σπίτια του οργανισμού που φιλοξενούνται 287 παιδιά, ενώ μέσω εθελοντικής πρωτοβουλίας θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τα Κέντρα Στήριξης.

CLOUD COMPUTING,ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,HELLAS ONLINE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home