Οι ψηφιακές “απαγορεύσεις” των Αγώνων

Deasy @ 26.07.2012
Οι ψηφιακές “απαγορεύσεις” των Αγώνων

Το 2008 το Facebook δεν ήταν και ιδιαιτέρως γνωστό και τα social media αποτελούσαν μία σχετικώς άγνωστη έννοια. Το 2012, όμως, είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση οπότε στο Λονδίνο αναμένεται να ανάψουν τα πληκτρολόγια των laptops, των tablets και των smartphones των αθλητών.

Μόνο που θα πρέπει να προσέξουν: οι διοργανωτές έχουν επιβάλλει έναν μάλλον περίεργο κανονισμό, σύμφωνα με τον οποίο, τα σχόλια θα πρέπει να είναι σε ...πρώτο πρόσωπο. Τώρα, τι εννοούν, δεν το έχουν καταλάβει και πολλοί, αλλά το πιθανότερο είναι ο κανονισμός να επεβλήθη από κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί και πολύ ούτε με το Facebook ούτε με το Twitter.

Επίσης, υπάρχει μία ακόμη, μάλλον περίεργη απαγόρευση. Αυτή της χρήσης των προσωπικών WiFi ή 3G hotspots. Πολύ απλά, οι αθλητές δεν θα μπορούν να στήσουν το δικό τους hotspot. Από την άλλη, για τα smartphones δεν υπάρχει καμία απαγόρευση, όπερ σημαίνει ότι το tethering θα μπορεί να λειτουργήσει. Οπότε, πως στο καλό οι διοργανωτές θα ελέγξουν τα προσωπικά hotspots είναι ένα ερώτημα που πρέπει να δούμε αν θα απαντηθεί. Από την άλλη, γιατί κάποιος να θέλει να δημιουργήσει hotspot όταν η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι δωρεάν είναι ένα άλλο καλό ερώτημα.

Olympic Games 2012,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home