Πιλοτική διάθεση του ΟΤΕ TV

Ξεκίνησε η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ

Πιλοτική διάθεση του ΟΤΕ TV

Την πρώτη ανταγωνιστική της πλατφόρμα από την εποχή του Alpha Digital βλέπει πλέον η Nova, καθώς το ΟΤΕ TV, μετά από πολύμηνη αναμονή και αρκετές καθυστερήσεις, ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία του. Ο στόχος είναι η εμπορική διάθεση να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2012, ενώ το κόστος του πλήρους πακέτου αναμένεται να διαμορφωθεί ανάμεσα στα 30 και 34 ευρώ το μήνα.

Αν δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε η τιμή είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική σε σχέση με τα πακέτα της Nova, καθώς το περιεχόμενο του OTE TV δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, περιλαμβάνοντας αυτό του Conn-x TV συν ορισμένες εκπλήξεις. Από πλευράς αθλητικού περιεχομένου, ο ΟΤΕ έχει αρκετές καλές συμφωνίες, ενώ από εκεί και πέρα το ΟΤΕ TV προσφέρει δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα και παρουσία σε όλες τις θεματικές ενότητες (αθλητικά, σειρές, ταινίες, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ειδήσεις, lifestyle, μουσική κλπ), καθώς και περιεχόμενο σε υψηλή ευκρίνεια.

Η δοκιμαστική διάθεση θα  απευθυνθεί σε περιορισμένο αριθμό τυχαίο δείγμα (στατιστικά επιλεγμένων) πελατών και θα είναι επί πληρωμή. Δεν είναι δυνατή ακόμα η παραγγελία της υπηρεσίας από το δίκτυο πωλήσεων του ΟΤΕ. Μετά το πέρας της δοκιμαστικής εμπορικής διάθεσης, ο ΟΤΕ θα προχωρήσει στη διάθεση της υπηρεσίας στο ευρύ κοινό μέσω δορυφόρου, παράλληλα με τη διάθεση της υπηρεσίας μέσω Conn-x σε ανταγωνιστικές τιμές. Σημειωτέον πως για τη χρήση της υπηρεσίας απαιτείται η ύπαρξη δορυφορικού πιάτου και ειδικού set top box, ενώ είναι ενδιαφέρον ότι ο δορυφόρος που χρησιμοποιείται δεν είναι ο Hellas Sat αλλά ο Eurobird4.

 

OTE TV,ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,OTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home