Έτοιμο το νέο λογισμικό για Symbian κινητά

Η έκδοση Symbian Anna είναι ήδη διαθέσιμη για “κατέβασμα” για τα Nokia Ν8, C7, C6-01 και E7

Έτοιμο το νέο λογισμικό για Symbian κινητά

Μπορεί το μέλλον της να είναι συνδεδεμένο με τα Windows Phone αλλά η Nokia δείχνει αποφασισμένη να στηρίξει έστω και 1-2 χρόνια ακόμη όσους απέκτησαν ένα Symbian κινητό. Έτσι, έχει λανσάρει το Symbian Anna που είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του Symbian OS και η οποία μέχρι τώρα υπήρχε προεγκατεστημένη στα X7 και E6. Πλέον, όμως, οι κάτοχοι των Ν8, C7, C6-01 και Ε7 μπορούν να την “κατεβάσουν” από το site της Nokia, όπως ανακοίνωσε η φινλανδική εταιρεία.

Το Anna έχει αρκετές βελτιώσεις κυρίως ως προς το μενού και την ευχρηστία, καθώς ο χρήστης μπορεί να δει πιο εύκολα και συγκεντρωμένες βασικές πληροφορίες που τον ενδιαφέρον. Επίσης, μπορεί να γράψει σε portrait mode με πλήρες εικονικό QWERTY πληκτρολόγιο, κάτι που βολεύει όλο και περισσότερους χρήστες.

Βελτιώσεις υπάρχουν ακόμη στους χάρτες και το σύστημα πλοήγησης, ενώ υπάρχει σύνδεση των χαρτών με εφαρμογές τύπου Foursquare. Ενδιαφέρον είναι ακόμη ότι το Anna ενεργοποιεί τη λειτουργία NFC στο C7, όπερ σημαίνει ότι η συσκευή είναι έτοιμη για ανέπαφες συναλλαγές όπου παρέχεται η συγκεκριμένη δυνατότητα.

 

SYMBIAN,NOKIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home