PaperPhone: κινητό για την κωλότσεπη….

Deasy @ 06.05.2011
PaperPhone: κινητό για την κωλότσεπη….

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί να βάλετε το κινητό σας στην πίσω τσέπη του πατελονιού και το αποφεύγετε γιατί πιστεύετε ότι θα σπάσει, ειδικά όταν είστε καθισμένος; Το γνωστό πανεπιστήμιο Queen’s University και ειδικότερα το εργαστήρι του Human Media, έχει έτοιμη τη λύση. Ένα κινητό σε μέγεθος, σχεδόν ζελατίνας, το οποίο μπορεί να λυγίζει χωρίς να σπάει. Το PaperPhone, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, «μοιάζει και λειτουργεί σαν ένα μικρό κομμάτι interactive εφημερίδας»

Το PaperPhone χαρακτηρίζεται ως ένα εύκαμπτο iPhone, αφού μπορεί να προσφέρει όλα όσα προσφέρει σήμερα ένα smartphone, όπως να αναπαράγει μουσική, να αποθηκεύσει ηλεκτρονικά βιβλία, να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις. Με μια διαφορά όμως: η οθόνη του είναι μια εύκαμπτη μεμβράνη, στοιχείο που σας επιτρέπει να μεταφέρετε το Paperphone ακόμα και στην κωλότσεπή σας. Το Paperphone λειτουργεί με πανομοιότυπο τρόπο με τα σημερινά smartphones με οθόνη αφής.

Η συσκευή, που όπως καταλαβαίνετε, βρίσκεται σε πρωτότυπο στάδιο ανάπτυξης αυτή τη στιγμή, θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου στο Βανκούβερ του Καναδά.

 

Υποσημείωση: Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί. Είναι εντυπωσιακό!

SMARTPHONES,ΟΘΟΝΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home