Πυκνοί (μαύροι) καπνοί και στο βάθος Χριστούγεννα

Deasy @ 19.12.2014
Πυκνοί (μαύροι) καπνοί και στο βάθος Χριστούγεννα

 Θα γίνουν εκλογές. Θα βρεθούμε εκτός ευρώ. Θα έρθει η καταστροφή. Όχι δεν θα έρθει η καταστροφή. Θα βγούμε από το τούνελ. Βγαίνουμε. Όπου να'ναι. Δεν βγαίνουμε. Να μιλήσουμε. Σιγά μη μιλήσουμε.

Και κάπως έτσι πέρασε η τελευταία προ εορτών εβδομάδα και όλα δείχνουν πως τα Χριστούγεννα θα μας βρουν να συζητάμε πολιτικές εξελίξεις μπουκωμένοι μελομακάρονα ή κουραμπιέδες.

Το Monitor μας βοήθησε για να δούμε πώς πέρασε στα κοινωνικά δίκτυα η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν είναι να πέφτεις και ανάσκελα από τον όγκο. Κοντά στις 11.000 αναφορές είχαμε την περασμένη Τετάρτη για τα hashtags #PtD (Πρόεδρος της Δημοκρατίας δηλαδή) και #vouli, ενώ οι υπόλοιπες μέρες κύλησαν σε μια κατάσταση "τσούκου-τσούκου" (μας αρέσουν οι πολιτικές αναλύσεις όπως αντιλαμβάνεστε) με γύρω στις 1.000 αναφορές ανά 24ωρο.

Αλήθεια, έχουμε καταλάβει τίποτε από Χριστούγεννα; Μάλλον ναι. Κάθε μέρα καταγράφονται γύρω στις 10-11.000 αναφορές για τη γιορτή και τα παρελκόμενά της, διότι μπορεί να γκρεμιστεί το σύμπαν αλλά οι μέρες της γιορτής έχουν άλλη χάρη...

 

Photo credit: flickr / Jon Mitchell

SIDEBAR,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΛΛΑΔΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home