Ο λαός νίκησε

Πού όμως θα σε γελάσουμε

Deasy @ 21.09.2015
Ο λαός νίκησε

Στο τάξαμε την περασμένη Παρασκευή και ήρθε ο καιρός να μιλήσουν τα νούμερα. Τα κυριολεκτικά νούμερα και μην κάνεις πως δεν ξέρεις, εδώ δεν ασχολούμαστε με τις καλτ προσωπικότητες του απέραντου φρενοκομείου.

Η ενασχόλησή μας με τα δημοκρατικά μας δικαιώματα κυριάρχησε στην social media θεματολογία όλες τις περασμένες εβδομάδες και έφτασε η ώρα (για την ακρίβεια, η ώρα έφτασε, στάθηκε και μας προσπέρασε ήδη) για το αποκορύφωμά της, που δεν ήταν άλλο από την προχθεσινή Κυριακή των εκλογών.

Τι κάναμε λοιπόν;

Το τι κάναμε στην κάλπη το γνωρίζουμε, το Monitor μας καλύπτει στα των κοινωνικών δικτύων όπου τα εκλογικά hashtags κυριάρχησαν με 55.000 αναφορές. Τι αυτό ήταν; Οχι βέβαια, βάλε άλλες 21.000 τη Δευτέρα κυρίως κατά τις πρώτες πρωινές της ώρες. Βάλε και ένα άθροισμα 19.000 αναφορά ως ζέσταμα την παραμονή και την προπαραμονή της κάλπης, αγγίξαμε τις 100.000 αναφορές σε ένα τετραήμερο και αυτά χωρίς να βάλουμε τα ξέμπαρκα μηνύματα που δεν χρησιμοποίησαν κάποιο από τα hashtags.

Οπως και αν το δεις, ναι μεν ασχοληθήκαμε σε βαθμό μονομανίας αλλά από την άλλη πλευρά δεν "σπάσαμε" και τα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία μάλλον μας έχουν συνηθίσει. Σε τελική ανάλυση δεν είμαστε και τόσοι πολλοί για να κάνουμε τέτοιου είδους ζημιά.

Υπό κανονικές συνθήκες εκλογές θα πρέπει να έχουμε (και μάλιστα μαζεμένες) το 2019, αλλά τα ξέρετε τώρα, Ελλάδα είναι αυτή...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΛΛΑΔΑ,ΕΚΛΟΓΕΣ,SIDEBAR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home